horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 10. oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag holder du deg litt for deg selv. Enten du jobber på en arbeidsplass eller er hjemme, føler du behov for å trekke deg unna. Du trenger tid til å fokusere på ditt uten avbrudd. I løpet av dagen kan en slektning eller venn komme med en invitasjon.

Tyren 20/4-20/5

I dag er det dobbelt med jord i tegnet ditt, og det gjør deg veldig sta. Du kan både nekte å samarbeide eller si klart nei til et nytt forslag. I dag vil du være den som bestemmer, enten det er på jobben eller hjemme. Du vil rett og slett gå din egen vei.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag tar du fatt på praktiske og kreative ting. Du ønsker å vise fram din kunstneriske side, og det gjør du best gjennom å jobbe med hendene. Du får stabilitet og mange gode ideer fra Steinbukken. I dag kan du også få en positiv beskjed som gjelder lønn eller andre penger.

Krepsen 21/6-22/7

Torsdagen handler også om å jobbe og handle selvstendig. Du har en flott innstilling til det meste, både når det gjelder arbeid og hobbyer, men du foretrekker å dykke ned i dine prosjekter uten innblanding fra andre. På kvelden venter en beskjed av noe slag.

Løven 23/7-22/8

Torsdagen egner seg godt for kreativt, praktisk arbeid. Du gjør gjerne fysiske ting fremfor å sitte ved en datamaskin. Hvis du likevel må jobbe med papirarbeid eller lignende, strukturerer du arbeidet ditt på en eksemplarisk måte. Du får ros fra en sjef eller mentor i dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne dagen gjennomgår du enten en opplæring eller lærer nye ting innen et område du ikke er kjent med fra før. Det kan være et fysisk kurs eller studiedag, men det kan også være digital opplæring. Uansett bryter dagen litt med ditt vanlige mønster, og det liker du.

Vekten 23/9-22/10

Vanligvis er du en person som er veldig lett å komme overens med. Du pleier sjelden å insistere på din egen linje, men det gjør du i dag. Når din kollega kommer med motforslag, står du imot. Kvelden handler om kjærlighet eller en forelskelse.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er du uvanlig kreativ. Du synes det er gøy å fremheve din kunstneriske side og la den ta over på jobben eller i prosjektet. Det blir en morsom dag hvor du gjør litt uvanlige ting og lærer mye nytt. Kvelden byr på sladder.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen handler om to ting: å få være kreativ i måten du uttrykker deg på og å lære nye ting. Det er en dag som byr på et kurs eller en mulighet til å prøve nye oppgaver. På kvelden er det en venn eller bekjent som trenger din hjelp.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag vil du prøve noe nytt, og det blir en utfordring for ditt tradisjonelle tankesett. Selv om du prøver å gå ut av komfortsonen din, trekkes du likevel mot oppgaver eller utfordringer du kjenner til. Det blir derfor en blandet, men morsom dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Vannmannen er vanligvis god på å komme med annerledes og kreative løsninger på problemer. Du er en dyktig leder, men også en god lagspiller, både i vennekretsen og på jobben. I dag får du bruk for disse sidene av personligheten din.

Fiskene 19/2-20/3

I dag sier eller gjør noen noe som gjør deg rasende, men i situasjonen må du holde masken. Du kan ikke vise hvor opprørt du er, og det krever mye av deg. På kvelden er det en venn, samboer eller familiemedlem som må lytte til dine sinte tanker.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS