horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 12. september

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

På torsdag er du mer langsiktig i planleggingen enn du vanligvis er. Væren er kjent for å jobbe mye her og nå uten å tenke så mye på fremtiden. I dag kommer det inn en innflytelse fra Steinbukken som hjelper deg med å sette mer konkrete mål. Det blir en bra dag.

Tyren 20/4-20/5

Du har mye du må få gjort på jobben, og du stresser en del. Det som er bra i denne typen situasjoner er at du lager lister over alt som må gjøres. Dette hjelper deg med å prioritere riktig og huske hva du skal gjøre. Kvelden byr på lange turer og masse frisk luft.

Tvillingene 21/5-20/6

Torsdagen handler også om å gjøre det lille ekstra, og det gjør du både ved å jobbe hardt og spre glede rundt deg med din humor og varme. Det er spesielt én kollega som blir litt ekstra betatt av sjarmen din. Vær snill med vedkommende og ikke gjør narr av følelsene deres.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en sjef som har en tendens til å gå over grensen, og vanligvis tolererer du deres oppførsel, men ikke i dag. Du blir virkelig sint når de kommer med en upassende kommentar, og du sier ifra. Dette kan skape en kjølig stemning mellom dere, men det er en konflikt du er forberedt på å ta.

Løven 23/7-22/8

På torsdag kommer det inn jordelementet, som demper din utålmodighet. Dette er en dag som passer bra for praktisk arbeid som krever nøyaktighet, og for kjedelige prosjekter som må bli ferdige. I dag har du ikke noe imot å bare gjøre og slippe å tenke, du foretrekker til og med å bare jobbe jevnt og trutt.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er det en stahet i tegnet ditt som kan gjøre deg urimelig i visse situasjoner. Du vet at du burde prøve å inngå kompromiss, men staheten gjør at du nekter å samarbeide. Du er ikke stolt over oppførselen din, men den sitter dypt forankret i din grunnpersonlighet.

Vekten 23/9-22/10

I dag møter du en person du blir sterkt tiltrukket av. Det er egentlig ingen logikk i disse følelsene siden du verken synes at vedkommende er spesielt pen eller sjarmerende. Likevel er det en gnist mellom dere som verken du eller de kan benekte.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen handler om kreativitet og om å uttrykke seg tydelig. Du har en unik tilnærming. Du ser ting på en annerledes måte, det har du alltid gjort, og det hjelper deg både i jobben og i fritidsprosjektene dine. I dag får du et verdifullt råd fra en venn.

Skytten 22/11-21/12

Du har en tendens til å være veldig kreativ i løsningene dine på ulike problemer, men en kombinasjon av trøtthet og påvirkning fra jorden gjør at du bare ser det som er praktisk, ikke det som er nyskapende. Det spiller ingen rolle, noen ganger er det godt å tenke fornuftig og ikke tenke for mye utenfor boksen. 

Steinbukken 22/12-19/1

I dag lengter du etter det gamle og kjente. Hvis du har flyttet kan det være familie eller venner du savner. Det blir en dag der du snakker litt ekstra i telefonen eller besøker din gamle arbeidsplass eller skole. Du nyter ditt nye liv, men du kan fortsatt savne noen deler av det gamle.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag avverger du en mindre katastrofe på jobben. Det dreier seg om grove feil som f.eks oppstår fordi kollegene dine er dårlige til å lytte og være tydelige med hverandre. Ved å samle alle ansatte og sette dere ned sammen, vil du få et helhetsbilde og det hjelper deg å se eventuelle problemer.

Fiskene 19/2-20/3

Du har lovet sjefen din å se på noe, men du har ikke hatt tid til det. Det har gitt deg dårlig samvittighet fordi du prioriterte bort sjefens ønsker, så derfor føles det ekstra bra når du har tid i dag til å gjøre det du lovet å gjøre. Kvelden handler om fysiske utfordringer og om å presse seg selv.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS