horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 15. august

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er du ivrig etter å komme i gang med et prosjekt du nylig har startet. Det viktigste for deg er at du kan jobbe alene, uten at noen blander seg inn. Det blir en morsom og variert dag. Kvelden handler om å gjøre en mindre, men ganske kostbar investering.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler om å skjemme bort seg selv litt ekstra. Det kan være at du kjøper noe fint til deg selv, unner deg en koselig kafébesøk med en venn, eller bare en lang spasertur i vakre omgivelser. Det blir en koselig dag der familien er navet som dagen kretser rundt.

Tvillingene 21/5-20/6

Torsdagen handler om å gjøre ting på en praktisk og rasjonell måte. I dag er det logikken som får styre over hjertet. Du tar fornuftige beslutninger, spesielt når det gjelder saker som angår det materielle. Denne dagen passer veldig godt til å lage budsjetter og planlegge investeringer.

Krepsen 21/6-22/7

I dag lærer du mange nye ting, og for den nysgjerrige Krepsen er det herlig med både kunnskap og forandringer. Du har det bra med utfordringer så lenge det ikke blir for mye informasjon på kort tid. For deg er det viktig å bearbeide det du lærer; det er slik du tar inn kunnskap.

Løven 23/7-22/8

Også torsdagen handler om tempo og å få ting gjort, enten du har fri eller jobber. Du føler ganske mye stress og press denne dagen. Usikkerheten om ikke å strekke til er tilbake. Forsøk å legge det fra deg og stol på din egen kompetanse.

Jomfruen 23/8-22/9

Det har oppstått kaos i dine prosjekter, og torsdagen handler om å skape struktur og få oversikt. Noen tegn jobber best i kaos, men du er ikke et av dem. Du trenger orden og struktur for å føle deg trygg i det du gjør. Kvelden blir interessant og veldig aktiv.

Vekten 23/9-22/10

På torsdagen kommer det jordenergi inn i tegnet ditt, noe som demper det verste av humøret ditt. Du føler ikke lenger for å krangle, men er mer innstilt på å finne et kompromiss. Denne dagen handler om praktisk arbeid og gleden ved å være kreativ.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en spennende, utfordrende og kreativ torsdag hvor du må være litt ukomfortabel for å kunne levere på topp. Du må tenke annerledes og tørre å ta sjanser. På ettermiddagen kan et tips fra en venn eller kollega hjelpe deg med å oppnå det resultatet du ønsker.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen er en ganske fri dag hvor du gjerne gjør ting på egen hånd. Du kan føle at gruppearbeid eller for sosiale sammenhenger kan bli litt anstrengende. Du trenger rom til å tenke og planlegge. Et tilfeldig møte kan få deg til å vurdere et tilbud som du tidligere har avvist.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir en spennende dag fordi det er mye som skal rekkes. I dag har du planer for flere ulike aktiviteter med mange forskjellige personer, og det er viktig at du får tid til alt slik at ingen blir skuffet. Akkurat nå er du uvanlig populær, alle vil være sammen med deg.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du ute på oppdagelsesferd. Du prøver en ny hobby eller oppdager noe som kan bli en fritidsinteresse fremover. Denne dagen handler om å prøve nye ting og bare leve i øyeblikket. Tankene dine er ofte på fremtiden eller i fortiden, så det er bra for deg å øve på å være til stede her og nå.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du litt sliten i hodet, så det er fint med en dag hvor du kan jobbe mer praktisk enn teoretisk. Når du arbeider med hendene dine, lar du tankene vandre fritt, noe som hjelper underbevisstheten din med å komme frem til ulike beslutninger. Dagen handler også om et innkjøp.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS