horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 17. oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen handler om en kombinasjon av fullmåne og supermåne. Nå som himmellegemet er så nært jorden, påvirker energiene deg mer enn vanlig. Sterke følelser kommer til overflaten, og du kan ha vanskeligheter med å skille mellom sannhet og løgn. Ha tålmodighet med deg selv i dag.

Tyren 20/4-20/5

I dag er det fullmåne i Værens tegn, og det gir deg et energimessig løft. Du blir mer utadvendt og initiativrik. Det er ingen grenser for hvilke morsomme og annerledes ideer du kan komme med. Denne dagen handler også om ditt eget velvære.

Tvillingene 21/5-20/6

Supermånens kraft skyller over tegnet ditt som en bølge av tid og får deg til å revurdere noen av beslutningene du har tatt. Tidlig på høsten lot du bekvemmeligheten ved å vite hva du har, gå foran ønsket om forandring. I dag snur du totalt, spesielt i spørsmål som angår karrieren din.

Krepsen 21/6-22/7

Du er et av tegnene som er nærmest månen og dens faser, så det er ikke rart om du blir sterkt påvirket i dag når det både er supermåne og fullmåne samtidig. Du får en bølge av energi fra herskerplaneten din, samtidig som du blir modigere enn vanlig.

Løven 23/7-22/8

Den kraftige fullmånen kan få følelsene dine til å strømme over i dag. Du kan bli både lidenskapelig, lett irritert og overdrevent glad, alt på én gang. Denne dagen handler om å omfavne deg selv. I dag står du også overfor en tidligere beslutning du har tatt, spesielt i saker som gjelder dyr eller barn.

Jomfruen 23/8-22/9

For deg handler dagens fullmåne om å søke innover i deg selv og forstå noe som har skjedd, som er svært personlig. Du kan ha problemer med å konfrontere følelsene dine fordi du er så pragmatisk av natur, men i dag innser du verdien av å akseptere at noen følelser ikke kan kontrolleres.

Vekten 23/9-22/10

Torsdagens supermåne tenner en ild i deg, og du kan nesten føle deg forelsket, selv om du ikke vet i hva eller hvem. Det handler mer om en generelt berusende følelse som får deg til å se verden gjennom rosa briller. I dag kan du være litt naiv.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag kan fullmånen gjøre deg enda mer impulsiv enn vanlig. Du pleier å lytte til intuisjonen din, men i dag er instinktene dine litt dempet, og sammen med impulsiviteten din kan dette føre til at du tar noen forhastede og lite gjennomtenkte beslutninger.

Skytten 22/11-21/12

I dag kan supermånen få deg til å utfordre deg selv og dine grenser. Dette er en dag der alt går etter planen, og du kan virkelig slå deg løs. Dersom du deltar i en form for konkurranse eller fysisk utfordring, vil du prestere på topp. Kvelden byr på en overraskelse.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får kombinasjonen av supermåne og fullmåne deg til å bli en vinner i alle sammenhenger. Panikken over din test/konkurranse er borte, og du presterer på topp. Du sjarmere alle du møter, og om du er singel, kan du til og med innlede en flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Fullmånen gjør at et problem, prosjekt eller dilemma snur fra en negativ spiral til noe veldig positivt. Plutselig føler du deg både sterkere og mer fokusert. Selvtilliten din, som har vaklet i det siste, er på topp igjen. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det fullmåne i Værens tegn, og det gir deg en ekstra energiboost. Månen er din herskerplanet, så du blir sterkt påvirket av dens faser, og nå som den er så nær jorden, blir innflytelsen enda sterkere. For deg betyr det bare positive ting.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS