horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 18. juli

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På torsdag er du glad, sosial og nysgjerrig. I dag har du en evne til å starte samtaler med mennesker litt spontant. Det kan være i busskøen eller på t-banen. Din åpenhet gjør at du får høre mange interessante ting om de personene du møter. I dag passer det bra å være spontan og gjøre noe nytt.

Tyren 20/4-20/5 

Torsdagen handler om å brenne for det du gjør. Det kan være en hobby eller en mer generell interesse som du bruker dagen på, men det kan også dreie seg om noe som har med arbeidet ditt å gjøre. Det positive med Tyren er at de ofte finner glede i hverdagen.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du veldig spontan og gjør ting mer på innskytelse enn etter en plan. Du synes det er gøy å se hvor denne dagen fører deg om du ikke har noen må-ting, men bare er åpen for de mulighetene som finnes. I løpet av dagen kan et møte med en eldre person få deg til å tenke fremover.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag tar du risikoer, ganske store for å være deg. Krepsen er vanligvis ikke den som liker å ta sjanser, men i dag er du eventyrlysten og litt dumdristig. Dagen blir morsom, men tidvis kanskje litt for utfordrende. Et spørsmål fra en fremmed kan både smigre deg og fornærme deg litt.

Løven 23/7-22/8 

I dag kommer det energi fra Skyttens tegn inn i horoskopet ditt, og det gjør at du får en masse energi til både arbeidsrelaterte og private prosjekter. Dette er en dag hvor du får ting gjort. Om du ikke får den responsen du ønsker fra dine nærmeste, kan du velge å jobbe alene eller dra på egne eventyr.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er du noe som du nesten aldri er til vanlig, og det er impulsiv. Du går på følelser og tar dagen litt som den kommer. Er du fri, blir det en herlig dag hvor du nyter i fulle drag, men om du fortsatt jobber, kan torsdagen oppleves som rotete og du føler at du har dårlig oversikt.

Vekten 23/9-22/10 

En energirik dag hvor du gjerne er aktiv. Uansett om du bruker dagen på en sport, trener, eller bare er ute i naturen og nyter sommeren, blir det en veldig givende dag. I dag får du også en indikasjon på nyheter som gjelder en jobb, utdanning eller noe lignende.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er du vågal og tar gjerne litt risikoer. Du føler et behov for å gjøre ting som ikke er hverdagslige eller grå. Det blir en interessant dag hvor du på mange måter utfordrer både deg selv og personer i din omgivelser til å våge mer, tro på seg selv og teste grenser.

Skytten 22/11-21/12

I dag er du spontan og gjør det som passer i øyeblikket. Det er fint for deg som den frihetselskende Skytten å være så impulsiv, det er litt prikken over i-en, spesielt hvis du er på ferie. Hvis du jobber, ser et lavere tempo ut til å gi deg mer plass til å gjøre som du ønsker.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du bruke din utmerkede evne til å organisere og lage lister. Steinbukken elsker å ha lister for alt, både når det kommer til jobb og til enkle ting som å pakke for en ferie. Listene gir deg kontroll og er det noe du som Steinbukk setter pris på, så er det å ha kontroll.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag skal du samarbeide med en person som ikke snakker samme språk som deg. Det kan være en person fra et helt annet land, men mest sannsynlig handler det om at dere uttrykker dere på veldig forskjellige måter og det gjør det enkelt å misforstå.

Fiskene 19/2-20/3

Torsdag blir en morsom, rampete og spontan dag. Dette er en dag der du ikke gjør det du planla at du skulle gjøre på forhånd, men du tillater deg selv å være impulsiv både hvis du jobber eller har fri. Har du ferie kan du virkelig ta ut svingene på alvor – hvorfor ikke bestille en spontan helgetur?

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS