horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 19. september

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag får du et løft av dobbel ildenergi, noe som demper etterdønningene av Månens påvirkning. Du føler deg nesten gjenfødt. Du blir entusiastisk og kommer med både kreative og smarte ideer. I løpet av dagen får du en fin kompliment fra en ny kollega.

Tyren 20/4-20/5

I dag kan det komme nye medarbeidere eller kurskamerater, og det gjelder for deg å samarbeide. Tyren foretrekker å gå sin egen vei, men du har lettere for å jobbe i gruppe enn noen ildtegn. For deg handler det mer om personkjemi – hvis du liker dem du jobber med, fungerer det utmerket.

Tvillingene 21/5-20/6

Etter å ha kommet til visse erkjennelser i går, er du tilbake på start i et bestemt prosjekt. I dag handler det om å våge å begynne på nytt, og ikke se tiden du har brukt på dette prosjektet som bortkastet, men som en læringsprosess om hva du ikke skal gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Også i dag går følelsene høyt, og du er på grensen til å være overfølsom for alt fra kritikk til høye lyder. Det som skjer nå er en indre prosess som du kanskje ikke kan skille ut i ditt følelsesmessige kaos, men det er noe som er viktig for din personlige utvikling. Stol på Månen, det kommer sol etter stormen.

Løven 23/7-22/8

I dag kommer jord inn i ditt tegn, noe som hjelper deg med å finne bakkekontakten og indre harmoni. Det er mange konflikter på jobben akkurat nå, både åpenbare og de som ulmer under overflaten. Din indre ro hjelper deg å håndtere denne typen problemer.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag avtar de sterkeste effektene av Månen, og mange kan angre på ting de har sagt eller gjort i den nesten emosjonelle rusen som påvirket verden på onsdag. Her gjelder det å være stor nok til både å kunne be om unnskyldning og akseptere en om det trengs.

Vekten 23/9-22/10

I dag snakker du med sjefen din som du mener oppførte seg dårlig på onsdag. Selv om du ikke krever en unnskyldning, er det underforstått at vedkommende har gått utenfor rammene. Du er vanligvis ikke den som sier fra på denne måten, så det krever mye mot fra din side å si ifra.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag sier du klart nei til en sjef som du mener krever for mye. Dette er en person som ikke er vant til å bli motsagt, noe som kan skape visse problemer. Samtidig som du prøver å være respektfull, er du også tydelig på at vedkommende har gått litt for langt denne gangen.

Skytten 22/11-21/12

I dag legger du den vanskelige gårsdagen bak deg og fokuserer i stedet på fremtiden. Dette gjør at torsdagen blir en morsom og kreativ dag der du føler at du virkelig bidrar, både på og utenfor jobben. Dette er også en god dag for spontanitet, så hvorfor ikke ta en AW med kollegene dine?

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du veldig oppfinnsom. Du har mange uvanlige ideer som virkelig slår an blant kollegene dine. Etter å ha vært en paragrafrytter hele onsdagen, bytter du helt stil og blir noe av en revolusjonær denne torsdagen. Til tross for at du går fra en ytterlighet til en annen, faller planene dine i god jord.

Vannmannen 20/1-18/2

Hvis du har fri, er du gjerne ute i naturen, men hvis du jobber, velger du kanskje å gjøre aktiviteter etter jobb som gir deg frisk luft. Du er som regel ikke så kresen når det gjelder været, for det viktigste for deg er å komme deg ut og bevege deg. Den friske luften gjør at du tenker klarere.

Fiskene 19/2-20/3

I dag innser du at en nær kollega eller venn har løyet eller holdt noe skjult for deg. Selv om du blir veldig skuffet over denne personen, kan du samtidig forstå hvorfor vedkommende gjorde det. Det finnes ting man må bearbeide selv før man er klar til å dele dem med andre.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS