horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 22. august

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag får du dobbelt ild i horoskopet ditt, noe som gjør deg til en person som handler raskt. Du agerer på instinkt uten å tenke deg om, og i de fleste tilfeller fungerer det utmerket, men noen ganger merker du ulempene ved ikke å tenke før du handler. Det kan bli litt rotete innimellom.

Tyren 20/4-20/5

I dag føler du deg litt mer komfortabel. Du begynner å få bedre kontroll etter sommeren, og du vet litt mer om hvordan du skal tenke. Det blir en dag med høyt tempo, men også en dag hvor du har det gøy og er sosial. Etter jobb prøver du noe nytt, som en ny type trening.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag går det litt bedre. Du begynner å få en følelse for hva som forventes av deg, så du kan slappe av og slå på din berømte sjarm. Du vil få mange venner i den nærmeste tiden. Det du trenger å gjøre er å tenke over hvem du føler at du klikker best med.

Krepsen 21/6-22/7

Det kommer inn ild i horoskopet ditt, noe som gjør at du fokuserer bedre og blir mer motivert. Denne høsten har du høye ambisjoner, og det er på tide at du setter noen av planene dine ut i livet. I dag skaffer du deg nyttige kontakter og sørger for å få den informasjonen du trenger for å ta visse beslutninger.

Løven 23/7-22/8

I går samlet du deg og endret fokus, noe som gjør at du føler deg mye mer positiv og energisk i dag. Onsdag handler om fellesskap, om å være sammen med kollegene dine og om å sjarmere omgivelsene dine. Få personer kan være så bedårende som en Løve i sitt beste humør.

Jomfruen 23/8-22/9

Du pleier å velge det sikre fremfor det usikre, men i dag skal du være litt modigere og tørre å ta en sjanse. Du har mye å vinne på å ta en liten risiko, og det kan være verdt den nervøse uroen en slik situasjon skaper hos deg. Kvelden handler om å gjøre morsomme aktiviteter med familien.

Vekten 23/9-22/10

Du er ikke den som vanligvis roper høyest eller hevder dine rettigheter, men i dag går en sjef over grensen din, og da blir du tvunget til å stå opp for deg selv. Dette er nyttig både for deg og sjefen din. Du viser at du ikke lar deg tråkkes på, og det styrker selvtilliten din.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er det lurt om du holder deg litt for deg selv. Du trenger å jobbe etter din egen plan, siden du lett kan bli irritert på folk uten noen egentlig grunn. Det er en gnistrende energi i horoskopet ditt, men med den energien kommer også et hett temperament.

Skytten 22/11-21/12

I dag får du inn dobbelt ild i horoskopet ditt, og det gir deg driv både på jobb og privat. Du kan bli litt kort i tonen fordi du er så fokusert, så det kan være en god idé å jobbe litt mer selvstendig. Kvelden handler om fysiske utfordringer.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er på tide å sette planene du la i starten av uken i gang, og det gjør du i dag. Ildenergien i horoskopet gir deg både energi og målbevissthet til å få ting gjort, og det i et høyt tempo. Denne dagen handler også om vennskap og om å ha det gøy sammen.

Vannmannen 20/1-18/2

Etter å ha måttet tenke om i starten av uken, blir torsdagen en dag hvor det er på tide å ta tak i ting for alvor. Du har undersøkt, analysert og funnet ut hvor problemene ligger. I dag er det tid for å skape endring, og du får hjelp av Værens ild til å gjennomføre beslutningene dine.

Fiskene 19/2-20/3

I dag får du mer ildenergier inn i horoskopet ditt, og det gjør det lettere både å ta beslutninger og å drive prosjekter fremover. Du er mer bestemt denne dagen, og det fører til en diskusjon med en kollega som ikke setter pris på å bli korrigert. Kvelden byr på en fysisk utfordring.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS