horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 24. oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

På torsdag kommer det inn dobbel ild i tegnet ditt, noe som styrker selvtilliten din og gjør deg mer drivende. I dag er en god dag for å gjøre forretninger, da du er både sjarmerende, vinnende og veldig pågående, noe som gjør det vanskelig for andre å si nei til deg. Kvelden byr på en hemmelighet.

Tyren 20/4-20/5

Det er en leken kreativitet i deg akkurat nå som gir deg den ekstra energien du trenger for å forvandle noe hverdagslig til noe ekstraordinært. Dette gjelder både arbeid og hobbyer. Torsdagen blir en utviklende, utfordrende og veldig morsom dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Akkurat nå går det mange rykter og sladder på arbeidsplassen eller i vennekretsen din. Dette skaper splittelser mellom ulike grupper, noe som kan føre til en større konflikt. Du ser faren i tide og prøver både å megle og finne de underliggende problemene for å hindre ytterligere eskalering.

Krepsen 21/6-22/7

Det skjer mye akkurat nå, både privat og på jobb/skole. I dag får du en invitasjon eller et forslag til en aktivitet du er nødt til å takke nei til, selv om du gjerne ville deltatt. Du føler deg ikke i toppform, men du har blitt flinkere til å lytte til kroppens advarsler.

Løven 23/7-22/8

På torsdag kommer Månen inn i ditt eget tegn, noe som gir deg et kraftig energikick. På mange måter blir torsdagen den beste dagen denne uken, da du både føler deg i toppform og får masse ros. To ting du som Løve setter ekstra stor pris på.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag får du et tilbud som gjelder arbeid, utdanning eller et privat engasjement. Dette er et fristende tilbud på mange måter, men du bør tenke nøye gjennom det, da tidspunktet kanskje ikke er optimalt for denne typen engasjement.

Vekten 23/9-22/10

I dag får du en forespørsel eller snubler over en mulighet til en god investering. Dette passer best for de Vektene som har noen kroner til overs, siden det dreier seg om et langsiktig prosjekt. Hvis økonomien er stram akkurat nå, bør du la det være. Kvelden handler om aktivitet og prestasjon.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen blir en stressende dag hvor mye skjer på kort tid. For deg er dette en god dag for å prøve å få til et samarbeid på tvers av grenser. Alle har mye på agendaen nå, men et samarbeid kan gjøre ting mer effektivt for alle. Kvelden byr på flere morsomme aktiviteter, og du får være kreativ.

Skytten 22/11-21/12

Etter en litt urolig start på uken, kommer det inn energi i form av ild i horoskopet ditt, og du gir deg selv en solid pep-talk. Ingen kan oppmuntre deg selv bedre enn du kan når du er i dette humøret, og det er du i dag. På kvelden hjelper du en venn eller bekjent.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag befinner du deg i en situasjon eller sammenheng hvor du ikke er helt komfortabel. Det kan involvere nye mennesker, andre språk enn ditt eget, eller et krav om å være overfladisk sosial. Selv om det er utfordrende, lærer du mye, og du vil overraske deg selv med hvor utadvendt du egentlig er.

Vannmannen 20/1-18/2

Du pleier sjelden å være kjepphøy eller handle utadvendt, men i dag får du en påvirkning fra Løven som ikke bare gir deg sterk tro på din egen evne, men også gjør deg mer risikovillig og litt tøffere enn vanlig. En god dag å sitte ved forhandlingsbordet, enten det gjelder forretninger, lønn eller jobb.

Fiskene 19/2-20/3

I dag må du stresse en del for å få alt gjort. Du legger både energi og vilje i å få ting unna, men det er en risiko for at du vil bli sliten utover ettermiddagen. Ikke glem viktige ting som å spise ordentlig og ta regelmessige pauser.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS