horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 25. juli

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du har stått overfor et dilemma og nå søker du svar på visse spørsmål som har oppstått. Du føler at du ikke kan eller vil bestemme deg før du har alle fakta foran deg. Det er en styrke i å vite når det er på tide å ta en beslutning og når du bør avstå, en styrke du viser i dag.

Tyren 20/4-20/5 

I dag kommer det inn ild fra Værens horoskop og det kan gjøre deg litt rastløs. Du får vanskeligere for å konsentrere deg og du glemmer hva du skal gjøre. Dette er en dag hvor du bør skrive lister hvis det er mye du må huske. Kvelden byr på fantastiske nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du er flink til å utsette ting, spesielt hvis du synes de er kjedelige. I dag blir du lei av deg selv og tvinger deg til å ta tak i visse oppgaver som har blitt liggende altfor lenge. Du føler en viss stolthet når du får unna disse oppgavene. Kvelden handler om lidenskap.

Krepsen 21/6-22/7 

Hvis onsdagen handlet om din kulturelle side, blir torsdagen nesten det motsatte. I dag er det fest, moro og venner som gjelder. Du slipper deg løs og nyter å omgås. I dag er du gjerne spontan og improviserer aktiviteter. Det blir en herlig dag.

Løven 23/7-22/8 

I dag kommer det inn ild både fra Væren og Solen i ditt tegn, og det gir deg energien til å få til nesten hva som helst. Ingen utfordringer er for store denne dagen. Det du bør tenke på er at selv om du har energien, kan du ha vanskelig for å konsentrere deg over lengre perioder.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag har du veldig gode energier i horoskopet ditt. Denne dagen handler om å se og oppleve nye ting. Hvis du skal ut og reise, er det en perfekt dag å starte eventyret ditt på. Med en kombinasjon av tålmodighet og drivkraft tar du deg gjennom alt fra forsinkede fly til bilkøer og togproblemer.

Vekten 23/9-22/10 

I dag venter gode nyheter, og informasjonen du får gir deg muligheten til å ta nye tak og begynne å se fremover. Det er slutt på å vente og undre, nå kan du begynne å planlegge i stedet. Denne dagen kan du bli spontan og ønske å feire beskjedene du har fått.

Skorpionen 23/10-21/11 

Torsdagen blir en livlig og morsom dag da du har mange forskjellige aktiviteter planlagt. Denne dagen handler om å ha tempo, spesielt hvis du skal rekke alt du har planlagt å gjøre. Kvelden byr på nyttig informasjon og en hyggelig overraskelse.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagem handler om å prøve nye utfordringer. Uansett om du jobber eller har fri, velger du å utforske nye ting fremfor rutinearbeid. Du vil utfordre deg selv og det gjør du best ved å se hvor mye du allerede kan og hvor lett du lærer. Kvelden byr på nyttig informasjon.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har ventet på en bestemt melding. I dag får du ikke bare svar, du får også gode nyheter som absolutt er verdt å feire. Det handler om en beskjed som både gjør det mulig for deg å både oppfylle en drøm du har og samtidig få muligheten til å spare penger du hadde planlagt å bruke.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er det mye å samle sammen. Kanskje du er på vei inn i ferie eller så er det prosjekter i hjemmet som må gjennomføres før man setter i gang noe nytt. Det vil bli en stressende, men likevel ganske givende dag som bringer med seg et positivt budskap.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en spesiell torsdag som byr på en unik og annerledes erfaring. Prøv å være åpen og unngå å ha fordommer, så får du mest mulig ut av denne opplevelsen. Kvelden byr på noen utfordringer som involverer et barn eller et dyr.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS