horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 26. september

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du kan bli litt følelsesladet denne torsdagen. Det er mye Måne i ditt tegn akkurat nå, og det gjør at du handler mer med hjertet enn med hodet. I dag bør du unngå raske beslutninger, da kombinasjonen av følelsesstyrt handling og impulsivitet kan føre til problemer.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen kan best beskrives som følelsesmessig kaos. Det er en kollega som tiltrekker deg, og du gjør ditt beste for å skjule hvor heftig du synes denne personen er. Dette kan være ekstra problematisk hvis du allerede er i et forhold, spesielt når personen flørter med deg.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er det full fart som gjelder. Du har så mye energi at du ikke helt vet hvordan du skal få utløp for den. Det som er viktig er at du ikke bare blir sittende foran en datamaskin i dag, men at du beveger deg. Du trenger fysiske utfordringer for å holde energien i balanse.

Krepsen 21/6-22/7

I dag vil du være cool, og det kan være vanskelig siden Krepsen er en lidenskapelig person med mye følelser. Du prøver å holde masken i enkelte kritiske situasjoner, men de som kjenner deg godt, kan se at følelsene dine bobler under overflaten. I dag får du gode nyheter om en idé du har hatt.

Løven 23/7-22/8

I dag er du åpen for de fleste forslag. Det er en impulsivitet hos deg som får kollegene dine til å synes at du er en av de morsomste personene å jobbe med. I dag improviserer du både på og utenfor jobben. Det er en slik dag hvor du gjerne tar en afterwork for å sladre med kollegene om kollegene.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en konflikt med et familiemedlem eller en slektning. Det handler om at dere tenker veldig forskjellig, spesielt når det kommer til hvordan dere prioriterer ting. Som Jomfru liker du å ha en viss orden og struktur rundt deg, mens denne personen er langt mindre interessert i orden.

Vekten 23/9-22/10

Siden det er så stressende på jobben din akkurat nå, blir kollegene dine irriterte, og det kan oppstå ganske unødvendige konflikter. Ingen har tålmodighet, og alle sier ting de egentlig ikke mener, noe som skaper en ganske anspent stemning. Du prøver å megle, men har ikke helt energien til det.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag møter du en person som inspirerer deg med sin måte å tenke og være på. Det blir en morsom dag med dypere samtaler og mye kreativitet. Det er lenge siden du har følt deg så glad og stolt over arbeidet ditt som du gjør i dag. Kvelden byr på fysisk aktivitet.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen blir en rolig, men intensiv dag hvor du har mye du skal rekke. Du er en person som sjelden tar deg tid til å stoppe opp og reflektere over livet, noe som noen ganger fører til litt for raske beslutninger. I dag bør du bremse deg selv før du bestemmer deg for noe viktig.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er ikke en person som er vant til å gå ut eller være oppe sent på en hverdag. På torsdagen merker du at du er trøttere enn vanlig, og at du har dårlig fokus. Det viktigste er at du innser hvis du gjør en feil, og retter opp i det. Det blir neppe bedre om du skyver feilene under teppet.

Vannmannen 20/1-18/2

Torsdagen blir en fin blanding av å sitte foran en datamaskin og å bevege seg. Du liker å kunne jobbe med hendene, men det er sjelden du får den muligheten. I dag kreves mer praktisk kunnskap, og du er den første til å melde din interesse.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen kretser rundt barn og dyr. Du gir masse kjærlighet, og du får mye tilbake. Er du fri, tilbringer du gjerne store deler av dagen ute hvis været tillater det. For deg er det herlig å kombinere aktivitet med å være utendørs. Det er noe spontant og lekent over denne dagen.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS