horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 29. august

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag går Venus inn i Vektens tegn, og det hjelper deg å finne styrken innenfor deg, spesielt på klassiske feminine områder. Det er masse vilje under din diplomatiske overflate, og du lar deg ikke avlede verken med sjarm eller manipulering. Du vet hva du vil og hvor du er på vei.

Tyren 20/4-20/5

I dag starter en helt ny æra i livet ditt, og det føles både spennende og vemodig på samme tid. Det kan være et familiemedlem som flytter, en ny jobb eller nye kolleger. Det blir mye å fordøye for deg, men samtidig har du vokst inn i denne forandringen over tid, du visste at den ville komme.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er temperament i ditt tegn i dag, og du gir deg ikke når en kollega eller et familiemedlem krangler med deg. Du har ikke tålmodighet med vanskelige personer eller dårlige unnskyldninger for alt fra for sen ankomst til å bare være lat. Du sier ifra uten å pakke inn ordene.

Krepsen 21/6-22/7

Etter noen tøffe dager på jobben er det hyggelig med en positiv nyhet privat. Det handler om økonomien din og en investering som viser seg å være lønnsom. I løpet av dagen kan en slektning kontakte deg med et ønske om din tilstedeværelse eller hjelp. Prøv å finne tid til denne personen.

Løven 23/7-22/8

Du har en venn som har vært ute og reist, studert på et annet sted eller flyttet bort. I dag får du nyheter om vedkommende, og det kan dreie seg om et midlertidig besøk eller en mer permanent hjemkomst. Uansett ser du frem til å møte hen. Kvelden fører med seg noen kostnader.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag kommer det inn energier fra Væren, så utnytt det på riktig måte. Ta plass og vis hva du kan. Du trenger ikke holde deg i bakgrunnen, men ta din plass på scenen og strål som den stjernen du er. Kvelden handler om en konflikt hjemme som ser ut til å eskalere. Du må kanskje gå inn og megle.

Vekten 23/9-22/10

Torsdagen krever fokus fra deg, og det er ikke det letteste siden tankene dine flakker frem og tilbake. Du har mye nytt på gang i livet ditt, og du har en tendens til å tenke på alt annet enn arbeidet, noe som kan irritere en kollega. Det beste er å være åpen om hvordan du føler deg, og unngå å gå i forsvarsposisjon.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen blir en dag fylt med drama og en del irritasjon. Du prøver å dempe de opphissede følelsene dine hvis du er involvert, ellers holder du deg gjerne på avstand. Du liker intriger, spesielt når du ikke er direkte involvert. På kvelden venter en overraskelse.

Skytten 22/11-21/12

Selv om du ikke har det samme behovet for balanse i livet som for eksempel Vekten, så har du godt av å ikke jobbe for mye, spesielt ikke etter ferien da du har en tendens til å pådra deg forkjølelser. I dag prøver du å hjelpe en venn med problemer.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er begynnelsen på resten av ditt liv. Selv om du ikke offisielt begynner med alt det nye før mandag, er det likevel ting som knyttes til denne forandringen i horoskopet ditt. Hvis du flytter, kan det skje i dag, for horoskopet ditt inneholder en reise, enten fysisk eller mentalt.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er vennene dine og familien din spredt på ulike steder. Det blir en litt ensom dag, men samtidig kan du synes det er deilig å ha tid helt for deg selv. Du spiser når du vil og ser på det du vil på TV. Det er du som har makten. Kvelden byr på en hyggelig samtale med en slektning eller et familiemedlem.

Fiskene 19/2-20/3

Det er visse logistiske problemer på jobben din, og i dag tar du tak i dem. Du er kanskje ikke så strukturert som noen andre stjernetegn, men du har en instinktiv forståelse for hvor problemene ligger og hvordan de kan løses på en smidig måte. Kvelden handler om å planlegge en ferie.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ..

Powered by Labrador CMS