horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 3. oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Væren er knapt kjent for å være finkjenslig, snarere tvert imot, du sier det du mener uten å tenke på hvordan det høres ut for mottakeren. I dag har du påvirkning fra Vekten, og det hjelper deg med å finne frem din diplomatiske side når du skal megle i en konflikt, enten på jobben eller hjemme.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler om å få mange mennesker til å jobbe mot det samme målet. For å gjøre dette kreves det en god dose sjarm, diplomati og litt lirking fra din side. Vanligvis har du ikke tålmodighet med krevende kolleger, men i dag får du hjelp fra Vekten, et tegn med en uendelig mengde tålmodighet.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag føler du deg dårlig hvis det er uenighet eller rene konflikter i nærheten. Du trenger ro og harmoni for å fungere denne torsdagen. En måte å unngå konflikter på er å holde deg unna mennesker i størst mulig grad. Hvis det ikke er mulig, bør du unngå å bli dratt inn i andres drama.

Krepsen 21/6-22/7

Du har to kolleger som ikke kan komme overens, og nå har det gått for langt siden de drar andre med inn i konflikten. Vanligvis overlater du meglingsrollen til andre, mer engasjerte medarbeidere, men i dag vil du sette en stopper for denne krangelen.

Løven 23/7-22/8

Du har visse relasjonsproblemer som du har feid under teppet. Det kan være alt fra en nabo du har problemer med til utfordringer i ditt eget forhold. I dag tar du tak i både dine egne følelser og den faktiske årsaken til at disse problemene eksisterer. Det blir en positiv etterdønning etter solformørkelsen.

Jomfruen 23/8-22/9

Torsdagen handler om å jobbe i gruppe. Det blir en god dag der du drar nytte av dine verbale evner, men også din finkjenslighet. Du vet når du skal snakke og når du bør tie. I løpet av dagen kan en dypt begravd hemmelighet komme til overflaten.

Vekten 23/9-22/10

I dag får du muligheten til å jobbe mer selvstendig, og det er bra fordi konflikter som kan oppstå i gruppearbeid forstyrrer din balanse. Akkurat nå er det ekstra viktig for deg med harmoni og likevekt i omgivelsene. Kvelden handler om kos med familien.

Skorpionen 23/10-21/11

Onsdag var en følelsesladet dag hvor du kanskje sa ting du angrer på etterpå. I dag er det mer balanse i horoskopet ditt, og du har muligheten til å be om unnskyldning uten å føle at det er et tap av prestisje. Denne dagen blir herlig rolig og harmonisk.

Skytten 22/11-21/12

I dag jobber du i gruppe, og du har en fantastisk evne til å få alle kollegene til å føle seg verdsatt og sett. Du er dyktig både til å lede og til å ta et skritt tilbake for å gi noen andre rom til å vokse. I dag får du også muligheten til å bli kjent med en ny kollega.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å jobbe i gruppe, og det er ikke din favorittarbeidsform. Du liker å være mer selvstendig og stå for dine egne feil, ikke for andres mangler. I dag tar du ledelsen siden du har mest erfaring med denne typen oppgaver.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag møter du en høyere leder, og du får muligheten til å imponere med din solide kunnskap og dine litt sprø visjoner. Det er nettopp din evne til å tenke utenfor boksen som gjør deg unik. Tillat deg selv å briljere, og unngå falsk beskjedenhet. Du er bedre enn mange, så vis det frem.

Fiskene 19/2-20/3

Du har gått rundt grøten en stund når det gjelder å ta opp et følsomt tema med et familiemedlem eller en partner. Det handler mest om at hen er inne i en vanskelig periode, og du vil ikke legge ekstra byrder på deres skuldre. I dag innser du at du ikke har noe annet valg enn å ta opp dette temaet.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS