horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 5. september

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er du glad og positiv til det meste. Selv om du helst vil drikke kaffe og sladre med kollegene dine, har du ingenting imot å ta i et tak om det trengs. Du vet hvordan du skal planlegge arbeidet slik at du rekker begge deler. Kvelden handler om en ny hobby som du brenner for.

Tyren 20/4-20/5

I dag kommer det en ny kollega, bekjent eller nabo inn i livet ditt. Dette blir en spennende dag hvor du tillater deg selv å åpne opp for muligheten til å få en ny bestevenn. Dette er noen du umiddelbart får god kjemi med, og dere klikker på flere plan. Kvelden byr på gode nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag kan et møte med en gammel flamme vekke følelser som du trodde var døde. Du innser at du ikke har glemt, og at både forholdet og bruddet er friskt i minnet ditt. Det du trenger er å få en avslutning med denne personen.

Krepsen 21/6-22/7

Torsdagen byr på høyt tempo, mye å gjøre og en del unødvendige feil. Heldigvis kan du se det positive i det meste, og du ser hver feil som en mulighet til å lære. Dagen handler også om en kjekk kollega som gjør dagen litt ekstra morsom, enten du er singel eller i et forhold.

Løven 23/7-22/8

I dag er det mye å gjøre, og det er viktig at du er uthvilt. Du må også håndtere en kollega som fortsatt ikke har kommet inn i hverdagsrutinene og som er gretten på grunn av søvnmangel. Her gjelder det å finne fram tålmodigheten. Kvelden byr på en morsom aktivitet.

Jomfruen 23/8-22/9

Torsdagen handler om å håndtere vanskelige personer, noe du ikke er spesielt god på. Du har sjelden tålmodigheten eller følsomheten til å gi denne typen personer den oppmerksomheten de forventer. Du er rett på sak og ikke særlig diplomatisk i måten du kommuniserer på.

Vekten 23/9-22/10

Fra og med i dag og resten av uken går du inn i en periode hvor du bør satse stort, være modig og tro på deg selv. Du har mye å vinne, både på jobb og privat, men da må du tørre å ta noen sjanser. Dagen handler også om at det er greit å gjøre feil. Du lærer av dine feiltrinn.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen blir også veldig kreativ. Du slipper løs fantasien din, og ingen visjoner er for store. Det er gøy å jobbe med deg, og din skarpe humor og sjarm gjør at dagene går fort for kollegene dine. I dag sjarmere du også en sjef til å hjelpe deg når du står fast.

Skytten 22/11-21/12

I dag har du fått en innsikt i hvordan noen nye kolleger tenker, og det gjør samarbeidet lettere. Du er flink til å tilpasse deg når du vil, og i dag vil du virkelig vise sjefene dine at du kan være fleksibel og passe inn i en større gruppe. Hvis du har en partner, kan dagen også by på et romantisk innslag.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag føler du at du begynner å få litt oversikt over rutinene og de nye personene rundt deg. Du vet hvem du bør unngå, og hvem du gjerne vil slå deg sammen med. Selv om Steinbukken foretrekker å jobbe selvstendig, ønsker du likevel å være en del av en gruppe. Tilhørighet er viktig for deg.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag møter du en person som fullstendig fortryller deg både med sin sjarm og intelligens. Vannmannen har et bevegelig intellekt, og det skal mye til for at du blir så imponert som du blir i dag. I løpet av dagen får du også muligheten til å samarbeide med denne personen.

Fiskene 19/2-20/3

I dag får du kritikk fra en kollega eller sjef. Det kan være på grunn av en feil du har gjort, eller fordi du ikke opptrer like analytisk som tidligere i uken. Her gjelder det å stå opp for deg selv og gi svar på tiltale, noe du er god på. På kvelden deler du frustrasjonen din med en partner eller venn.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS