Mote

Stjel sommerlooken til Darja Barannik

Er det én dame vi henter ekstra mye inspirasjon fra denne sommeren, er det hun her ...

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Hvis vi skal utpeke én person som har nailet sommergardroben 2024, så er det Darja Barannik. Hun har brilijert med inspirerende ferielooks i hele sommer på Instagram, og vi ønsker å ta en copy paste av hele gardroben – og spesielt denne looken. En nydelig heklet topp i kombinasjon med et blyantskjørt, med et stramt belte i midjen, klassiske pumps, statement-ørdobber, en heklet veske og glamorøse solbriller. Den perfekte looken som kombinerer både ferieliv med en stor dose stram glamour. 

På skulderen henger den siste it-vesken fra motehuset Saint Laurent: Et godbit i raffia som flere i redaksjonen sikler på. 

Denne looken kan også fint brukes som en back to work-look, da den kombinerer litt sommer med stramme storby-vibber.  Slik får du looken: 

Shopping: Stjel stilen til Darja Barannik

Hva med å tilføre back to work-looken litt sommermagi? Denne heklede toppen fra & Other Stories er et skikkelig budjettkupp, som vi kan style både med stilrene blyantskjørt og dressbukser. Og skal vi på ferie er denne også helt perfekt til å bruke på stranden sammen med et florlett skjørt. 

Et drømmeskjørt ... Dette oser av glamorøs safari og samtidig Parisienne, og hadde passet perfekt inn i enhver garderobe! 

Har man et par klassiske svarte sandaler så kan man lett «chice opp» enhver look. 

Mange motehus har for lengst kastet seg på raffiaveske-trenden, og denne er i løpet av sommeren blitt en skikkelig it-veske. 

Les også: 8 inspirerende back to work-antrekk

Powered by Labrador CMS