skjønnhet

De beste leave-in-kremene for deg med krøller

Velg disse for fuktighetsboost, glans, mykhet, reparasjon og stylingprep.

Publisert Sist oppdatert

Når det kommer til det å ha et sunt, glansfullt hår er det mye som avgjøres i hårrutinene dine. Og for oss curly girls er leave-in-produkter den perfekte muligheten til å gi krøllene essensiell fukt og pleie. Med en hårtype som gjerne er tørrere og derfor trenger mer fukt, både for glansens skyld og for å styrke håret, er det særlig fordelaktig at disse produktene ikke skylles ut, og dermed får pleiet og næret håret i dybden. 

Og misforstå oss rett: alle hår har godt av en god leave-in som er tilpasset hår og behov, men krølltopper kan med fordel prioritere produkter med de litt mer heavy ingrediensene.

Om du ikke har den perfekte leave-in-kremen i rutinen din, eller er nysgjerrig på å teste noen nye, se hit. 

Les også: 10 favoritter for deg med krøller. 

For pleie:

Se etter reparerende og styrkende egenskaper og ingredienser - som ulike syrer, aloe vera, vitaminer og varmebeskyttelse. Påfør i nyvasket, håndkletørt hår som første steg etter hårvasken.

Redken Acidic Bonding Concentrate Leave-In Treatment 

En konsentrert alt-i-ett-formel for styrkereparasjon for alle typer skadet hår. Denne skal reparere håret fra skjellag til cortex, og gir i tillegg intens pleie og beskyttelse mot blekning av hårfargen. Lukter friskt og godt!

Acidic Bonding Concentrate Leave-In Treatment fra Redken, kr 341 hos Blivakker (annonselenke)

Eleni & Chris KeraMin™ Strengthening Leave-In Treatment Cream

En lett og gjenoppbyggende leave-in med både varmebeskyttelse opptil 220°C og UV-beskyttelse. Inneholder en kombinasjon av både proteiner og multeekstrakt som styrker håret. Kremen er rik på fuktighet, etterlater håret mykt og glansfullt. Håret blir også lett og gre gjennom og frizz reduseres.

KeraMin™ Strengthening Leave-In Treatment Cream fra Eleni & Chris, kr 329 hos Lyko (annonselenke) 

Cantu Shea Butter Leave-In Conditioning Repair Cream

Først og fremst: denne gir håret en fantastisk, langvarig kokosduft. Den er skikkelig fet og god, og laget med rent sheasmør og andre naturlige oljer for å gi fuktighet i dybden, beskytte mot brekte hårstrå, gjøre håret mer håndterlig og mer glansfullt.

Cantu Shea Butter Leave-In Conditioning Repair Cream, kr 139 hos Blivakker (annonse)

For fukt:

Se etter hydrerende egenskaper og ingredienser - som kokos-, shea-, jojoba- og arganolje og  hyaluronsyre. Påfør i nyvasket, håndkletørt hår som første steg etter hårvasken.

As I Am Dry & Itchy Scalp Care Olive & Tea Tree Oil Leave-In Conditioner

As I Am har en rekke produkter utviklet spesielt for krøller, med en god del naturlige ingredienser. Denne leave-in-kremen er ment for både hår og hodebunn - noe som gjør den perfekt før styling. Den gir fukt, pleie og glans, og forebygger tørrhet og flass.

As I Am Dry & Itchy Scalp Care Olive & Tea Tree Oil Leave-In Conditioner, kr 169 hos Blivakker (annonselenke)

Oribe Priming Lotion Conditioning Detangler

Denne leave-in-kremen gir en skikkelig luksuriøs følelse. Den er både fet og silkemyk, og inneholder Oribes ultra-fuktighetsgivende formel, med cupuaçu- og mango-frøsmør. Wowza. Denne fukter og glatter hårfibrene, og motvirker floker. Perfekt før utkamming og styling. 

Oribe Priming Lotion Leave-In Conditioning Detangler, kr 455 hos Blivakker (annonselenke)

Redken All Soft Moisture Restore Leave-In Treatment

Lukter himmelsk, og etterlater håret silkemykt. Inneholder hyaluronsyre som hjelper håret med å gjenopprette fuktigheten og beholde den gjennom dagen, pluss nærer og tilfører glans ved hjelp av arganolje. Ekstra bonus: tilbyr varmebeskyttelse opp til 230°C, noe som gjør det til det perfekte pre-stylingproduktet når du vil ha mykt og skinnende hår.

Redken All Soft Moisture Restore Leave-In Treatmen, kr 302 hos Blivakker (annonselenke)

Amika Hydro Rush Intense Moisture Leave-In Conditioner

Denne blir som en klassisk balsamspray - alfa og omega for deg som sliter med flokete hår, eller før styling. I tillegg, kan det tross alt være en smakssak om man trives best med leave-ins i sprayformat eller i kremformat.

Sprayen reduserer krus og temmer flyvehår, og skal kunne tilføre fuktighet i håret i opptil 72 timer.  Denne er utviklet til tørre, teksturerte eller grove hårtyper, og er fargebevarende. Beriket med naturlige ekstrakter av mye digg - som hyaluronsyre, squalane, biologisk gjæret kokosnøttvann, plantehormoner, blå og grønne alger, og tindved - et av verdens mest næringsrike bær for sunnere hår og hodebunn.

Amika Hydro Rush Intense Moisture Leave-In Conditioner, kr 365 hos Blivakker (annonselenke)

Les også: Ansiktsmasker for deg med tør hud

Powered by Labrador CMS