mote

Fem fine jeans som passer perfekt til jobb

Dette er modellene som gjelder denne høsten – shop våre favoritter! 

Publisert

Hver morgen åpner jeg skapet og tittet bedrøvet inn på den haugen av jeans som ligger foran meg, ikke det at jeg ikke har jeans jeg virkelig liker, men fordi jeg aldri tar meg tid til å sortere de og finne ut av hva jeg faktisk har. Derfor ender jeg som oftest med den buksa som ligger ytterst. 

Og i mylder av jeans som finnes der ute, hvilke passer egentlig til hvilken anledning? Her har jeg funnet fem jeans som jeg mener passer perfekt til alt fra en blazer og trenchcoat, til den perfekte hvite skjorta og en strikket cardigan – med andre ord jeansene som passer perfekt til din jobbhverdag.

Fem fine jeans du kan bruke på jobb 

Mørke jeans

Jeans fra H&M, kr 499 (annonse). 

Mørke jeans ser vi mye av i motebildet denne høsten. De føles også litt mer kledd og er perfekte å style til en brun blazer og den perfekte hvite t-skjorta. Og et par fine sneakers. 

Vide jeans

Jeans fra Lindex, kr 599 (annonse).

Et par vide jeans forlenger beina og er perfekte å style til en boucléjakke eller en kort strikket cardigan. Style med et par ankelstøvletter med spiss tupp eller ballerinasko. 

Smale jeans

Jeans fra & Other Stories, kr 790 (annonse).

De smale 90-talls jeansene er tilbake igjen i motebildet. Perfekte å style til spisse kitten heels og en hvit skjorte. 

Baggy jeans

Jeans fra ARKET, kr 990 (annonse). 

Et par løse jeans som henger litt på hoftebeinet er så kult å style til en stripet genser og ballerinasko

Ankellange jeans 

Jeans fra Gina Tricot, kr 500 (annonse). 

Et par grå jeans står høyt på ønskelista denne høsten, og spesielt fint å style til andre gråtoner eller hvitt og brunt. Et par jeans som stopper på ankelen er også så fint å style til et par ankelstøvletter! 

X

Powered by Labrador CMS