ANNONSE

Bli med på shopping-event med ELLE

– Det blir goodiebags og eksklusive rabatter til alle som kommer! 

Publisert Sist oppdatert

Lørdag 31. august inviterer vi i ELLE til et eksklusivt shopping-event på Oslo Fashion Outlet.

 I anledning Denim Days har ELLE plukket ut sine denimfavoritter fra merker som Levis, Replay, Lee, In Wear, Only og Wrangler. På eventet vil ELLEs Nathalie Helgerud fortelle litt om jeanstrender, de utvalgte favorittene, og i tillegg komme med tips til hvordan du styler en av høstens største trender. 

Vi møtes på XaXa Asian Cuisine kl. 11, hvor det blir servert lett fingermat, kaffe og selvsagt delt ut lekre goodiebags – som blant annet inneholder den nyeste utgaven av ELLE og gode rabatter på Oslo Fashion Outlet.

Fra kl. 12 er det anledning til å titte i butikker og shoppe – med en deilig kopp kaffe to-go fra XaXa i hånden. Du vil også få en rabattkode i goodiebagen som du kan bruke i alle Oslo Fashion Outlet sine butikker!

Det vil være mulighet for å få personalisert et denimplagg som er kjøpt på Oslo Fashion Outlet under eventet i en egen bod som er satt opp for anledningen. 

Det er satt opp transport tur/retur Oslo sentrum for de som ønsker det. Avreise fra Oslo blir 10.15. Hjemreise med shuttlebuss med avganger 13.00, 15.30 og 17.30. 

Meld deg på arrangementet for å sikre deg en plass på dette eksklusive shopping-eventet.

 Påmeldingen er bindene. Vi gleder oss til å se deg!

Powered by Labrador CMS