mote

Denimveska er sesongens statement-tilbehør

Fra catwalk til street style gjør dette tilbehøret fra 2000-tallet et comeback, og passer perfekt til både sofistikerte og uformelle antrekk.

Publisert

Denne sesongen gjør denimvesken en bemerkelsesverdig retur på catwalkene, og etablerer seg som det essensielle tilbehøret for høsten 2024. Showene avdekket et mangfold av denimvesker som kombinerte eleganse og uformell stil. Hos Loewe så vi hobo-vesker, laget av ren, lys denim et friskt preg, mens Diesel fokuserer på mer slitte og frynsete skuldermodeller som gir en mer uformell look. Marine Serre avslører på sin side en elegant veske med monogram, dekorert med lærremmer.

Selv om denimvesken ikke er noe nytt, har den denne sesongen en skikkelig gjenoppblomstring. På 2000-tallet lanserte merker som Dior ikoniske design, som denim Saddle-vesken, mens kjendiser som Paris Hilton stolt viste frem sine Louis Vuitton-monogram-jeansvesker. På den tiden var disse veskene preget av «bling», mens de i dag er prydet med mer sofistikerte og elegante linjer.

Les også: Ruter er sesongens mest trendy mønster. 

Hvordan style jeansvesken?

Mens denimbukser enkelt kan kombineres med nesten alt, krever jeansvesker litt mer omtanke. Noen synes en total denim-look er litt mye, men det kan faktisk bli ganske så vellykket. Trikset er å spille på nyansene: kombiner et lyst denimsett med en mørkere veske, som indigo eller marineblå. For resten av antrekket, velg klær i lyse toner for å skape en harmonisk balanse. Hvis total-looken virker for dristig, kan du velge ett enkelt denimplagg. En denimjakke, topp, eller til og med en denim-scrunchie vil være enkle valg å matche med.

Kjendisene har også adoptert disse veskene. For eksempel ble Rihanna sett med en Balenciaga-veske, kombinert med en sporty jersey og løse jeans, mens Blake Lively valgte en Chanel-veske, kombinert med en strukturert blazer og jeans.

Jeansvesken er virkelig tilbehøret å adoptere denne sesongen. Enten den bæres med uformelle eller festlige antrekk, tilfører den et friskt preg og stil til enhver look. Så, er du klar til å teste ut denne trenden?

Saken er hentet fra ELLE Frankrike. 

Les også: Shopping – Korte høstjakker. 

Powered by Labrador CMS