ELLE DECORATION

Denne helgen går Skøyen designfestival av stabelen

Og ELLE inviterer deg!

Publisert

Skøyen designfestival går av stabelen for første gang denne helgen – 6. og 7. september – og ELLE er en del av programmet!

Festivalen byr på en flerdimensjonal opplevelse, med et variert program som blant annet inkluderer utstillinger, foredrag og paneldebatter, mat- og drikketilbud, samt en hel rekke andre spennende aktiviteter og overraskelser. Festivalen er åpen og gratis for alle, og vil inkludere en bredt spekter aktører fra ulike disipliner. 

ELLE Live podcast: Andreas Engesvik

I morgen, lørdag 7. september, inviterer ELLE til live podcast – og vi håper å se deg der!

Selveste Andreas Engesvik er vår hedersgjest for anledningen, og denne gangen er det design og hjemmet som står i fokus. Hvordan skape en moderne klassiker, 10 årsjubileum for samarbeidet med Fogia, tegn i tiden og hvordan disse reflekteres gjennom dagens design.

Bollo-stolen, designet av Andreas Engesvik for Fogia har blitt en enorm suksess. Her i farger fra Alcro x ELLE-kolleksjonen.

Vi er på scenen fra klokken 14:00 hos TAD i Drammensveien 130 (inngang B10).

Les mer om Skøyen designfestival og helgens program her. 

Alcro x ELLE

*Før sommeren lanserte ELLE en kolleksjon med farger for hjemmet i samarbeid med svenske Alcro. Kolleksjonen er nå tilgjengelig for salg,og vil være å finne under Skøyen designfestival.

Fargene Vanille og Le Ciel fra Alcro x ELLE-kolleksjonen.

Les mer om samarbeidet og fargene her.  (annonse)

*ELLE mottar ingen inntekter fra salget av kolleksjonen.

Powered by Labrador CMS