DUFT:

Denne skånsomme sommerduften passer perfekt til layering

CLEAN lanserer kolleksjonen H2EAU med 5 dufter som er skånsomme, fuktighetsgivende og sitter lenge på huden.

Sommerens duft er innovativ, inspirert av vann og alkoholfri.

Publisert Sist oppdatert

En god sommerduft er et skikkelig must. Denne sommeren er det de unike CLEAN-parfymene vi har med i vesken til når vi skal freshe opp etter en tur på stranden eller før kveldens restaurantmiddag.

Med duftene CLEAN RESERVE H2EAU får du parfymer som sitter lenge på huden, men som er skånsomme - både for deg og planeten vår.

Les også: Hvor lenge er det ok å være ute i sola?

H2EAU-kolleksjonen er inspirert av vann - en av naturens aller mildeste ingredienser. Det har resultert i vannbaserte, alkoholfrie formler som er skånsomme for huden - også sensitiv hud - og som i tillegg tilfører fuktighet. Både duft og fuktighet sitter lenge på huden.

En ny og unik teknologi

Kolleksjonen er noe helt nytt og unikt på markedet - og duftene er innovative og skånsomme takket være teknologien bak. Det er  den patenterte mikroemulsjonsteknologien CLEAN RESERVE H2EAU HYDRO-TEC™ som gjør det mulig å få til den unike og stabile blandingen av parfymeolje og vann - som både sitter lenge og som tilfører fukt. 

Visste du at vannbaserte dufter skal påføres litt annerledes enn alkoholbaserte dufter? CLEAN RESERVE H2EAU-duftene påføres like enkelt - men tenk på å spraye duften på fra en avstand på. Føles duften fuktig på huden, bør du gni forsiktig til det tørker. Og: som med alle dufter, unngå å spraye direkte på klær og tekstiler.

CLEAN RESERVE H2EAU er innovative parfymer som er vannbaserte, alkoholfrie, sitter lenge på huden og tilfører fukt.

Noe for alle

De fem ulike unisex-duftene gjør det enkelt for alle å finne sin sommerduft.  Og i likhet med alle de andre duftene fra CLEAN, er også disse duftene helt perfekte for layering! 

Layering av parfyme har vist seg å bli en voksende trend, og er en populær måte å lage sin egen duftsignatur på. I tillegg er det tross alt gøy å leke seg med å utforske og kombinere duft.

To enkle tips hjelper deg med duftlayering: Start alltid med en mer treaktig, fyldigere duft – det skaper en perfekt base som neste duft kan feste seg til. Påfør så dine valgte dufter - med noen få minutters mellomrom - på håndleddene. Trykk forsiktig håndleddene mot hverandre etter hver påføring, for dette gjør at duftene kan oppnå sitt fulle potensial sammen.

Foto: CLEAN

Nectarine Petal er inspirert av vårens saftige, søte nektariner og strålende blomster. En reise gjennom en vill hage med gylne kamille- og ferskenblomster, som lander i en skjønn blanding av søt amber og musk. 

Foto: CLEAN

Brilliant Peony er inspirert av en peonfylt vårhages skjønnhet. Rosa peon og amber utvikler seg til et subtilt, søtt og blomstrende hjerte. I basen er det musk og sandeltre som setter den siste touchen.

Foto: CLEAN

Musk Noir er inspirert av en magisk natt – en fengslende eliksir som fanger sansene med mørk musk som hviler under noter av lilje og fiol. En berusende sammensetning av rik vanilje, patchouli og sandeltre gir duften en uforglemmelig, fortryllende karakter.

Foto: CLEAN

Golden Citrus er inspirert av en gylden sommerhimmel over et hav av sitrusplantasjer. Solfylte noter av mandarin og bergamott er satt sammen med en marin akkord. Appelsinblomst, neroli og musk skaper en myk og lett friskhet.

Foto: CLEAN

Water Lotus er inspirert av den fortryllende skjønnheten til lotusblomster som bader i morgensolen. Duften består av noter av vannlilje og agurkvann, og en blanding av liljekonvall, peon, amber og myk musk skaper en trollbindende tiltrekning.

Skånsom for deg, skånsom for planeten

Det er ikke bare parfyme som står i sentrum hos CLEAN,  og CLEAN RESERVE H2EAU er gjennomsyret av merkevarens Giving Back-engasjement. Det å gi tilbake til samfunnet som dyrker og høster de bærekraftige ingrediensene som brukes i duftene er noe som prioriteres høyt. 

De forsøker å skåne planeten gjennom blant annet emballasje med så mye av miljøvennlige materialer som mulig, transparens i verdikjeden og tett samarbeid med bedrifter for å sikre en bærekraftig innhøsting av ingredienser. De er også stolt sponsor av EARTHDAY.ORG, for femte år på rad, og bidrar nå til å støtte "Protect Our Oceans", en kampanje for økt bevissthet rundt hvor viktig det er å beskytte havene og alt som lever i og rundt dem.

Les også: Hvor ofte bør du egentlig vaske håret?

Powered by Labrador CMS