horoskop

Disse tre stjernetegnene får en spesielt god periode i midten av oktober

Alt de tar i hendene sine forvandles til gull denne uken. Disse tre stjernetegnene er de heldigste i perioden fra 10–17. oktober 2024, ifølge horoskopet til Jean-Yves Espié.

Publisert Sist oppdatert

Jean-Yves Espié sitt horoskop er klart: disse tre stjernetegnene kan forberede seg på en veldig «søt» uke.

Denne uken i oktober ser ut til å inspirere Løven. Selv om ingen stjerne for øyeblikket er å finne blant Ild-tegnene, nyter Løven de gode vibene fra Vektenes sesong og tilstedeværelsen av lykkeplaneten som venntegn. 

For Jean-Yves Espié er dette en fin kombinasjon som lar Løven skinne med sin entusiasme og joviale karakter. 

“Du nyter dobbel støtte fra Solen og Jupiter. Mens den første gir deg mye energi, gir den andre deg en varme og optimisme som tiltrekker lykke.”, sier han.  

Men hva er det som er mest vellykket med Løven denne uken? Å uttrykke sine kreative talenter. Venus i Skorpionen stimulerer Løvens kunstneriske sider. Enten det er et DIY-prosjekt hjemme eller løse et problem på en kreativ måte på jobben. 

Les også: Månedshoroskopet for oktober. 

“Invester i et prosjekt du er lidenskapelig opptatt av, for din nåværende effektivitet og besluttsomhet er en kilde til suksess,” sier Espié. 

Det regner, bladene faller en etter en, og bare ett stjernetegn gleder seg i hemmelighet over mørkets inntog: Skorpionen. Vi nærmer oss sakte, men sikkert Skorpionens bursdagsesong, men det er ikke den eneste grunnen til feiring. Med et skarpt sinn og sterk intuisjon, har Skorpionen alt som skal til for å forføre denne uken. Det er nå eller aldri for Jean-Yves Espié: 

“Du kunne ikke håpe på et bedre klima for å endre de relasjonene som interesserer deg.” 

Og Skorpionen er ikke bare heldig i kjærlighet. Vennskapelige og familiære relasjoner er også i ferd med å bli styrket ved å diskutere dype og noen ganger vanskelige – til og med tabubelagte – emner. Å forvandle diskusjoner om smertefulle minner til uknuselige bånd er magien fra Merkur og Venus i Skorpionen.

Les også: Stjernetegnene som passer sammen. 

Frem til 13. oktober er Vannmannens sosiale liv stimulert av stjernene i Vekten og Tvillingene.

“Tilstedeværelsen av solen, Merkur og Jupiter i lufttegnet bør lette dine initiativer,” analyserer Jean-Yves Espié. 

Spesielt siden Vannmannen ikke bare går ut og viser seg denne uken ... det gjøres på en smart måte. Merkur i Vekten gir ham fleksibilitet og rundhet som dette veldig kontante tegnet noen ganger mangler. Dette hjelper mye i forholdene hans på jobb, men også i forførelse der hans eksentriske og sta profil noen ganger kan være en hindring. 

Hvis Vannmannen ønsker å vokse profesjonelt, er dette et godt tidspunkt å ta nye vurderinger, demonstrere sine ferdigheter og sjarmere. 

Saken er hentet fra ELLE Frankrike.

Ler flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS