Annonse

Duften av sommer og nostalgi: Våre favoritter fra Piz Buin

Feriefølelsen på flaske. 

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Piz Buin. 

Er det flere som får feriefølelsen når de lukter på Piz Buin-produkter? I så fall er du ikke alene. Det er bare ett eller annet med den duften som minner om sol, varme og strand. Det er faktisk også noe veldig nostalgisk med disse produktene – Piz Buin har eksistert helt siden 40-tallet, så det er kanskje ikke så rart at duften gir denne herlige følelsen. Vi har plukket ut noen av våre favoritter fra de ulike seriene til Piz Buin som du kan lese mer om under. Merket har også en nyhet som vi gleder oss til å teste denne sommeren! 

Greit å vite: Piz Buin sin avanserte UVA- og UVB-solfiltersystem tilbyr både fotostabilt og bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse.

Nyhet fra Piz Buin

Moisturising Face Cream SPF 50 er en solkrem til ansiktet som gir intens fuktighet og trekker lett inn i huden. Det er alt vi ønsker oss i en solkrem. Den er også ideell til daglig bruk og kan brukes under sminke.

Denne solkremen tilhører Moisturising-serien som du kan lese mer om lenger ned i saken.

Velg en solkrem med høy SPF – slik som denne som har SPF50 – slik at du beskytter huden i den varme sommersolen.

Solkremen inneholder Vitamin E og solsikkeolje, den er vann- og svetteresistent og etterlater ikke hvite merker.

Piz Buin-serier

Her får du alle de ulike seriene i Piz Buin-sortimentet. Her finnes det virkelig noe for alle – uansett hudtype. Vi har plukket ut én favoritt fra hver serie (selv om vi gjerne skulle valgt alle), så klikk deg inn for å se resten av produktene i hver kategori.

Piz Buin Moisturising – solkrem for alle hudtyper

Piz Buin Moisturising er Piz Buins mestselgende serie og kommer i mange ulike varianter. Piz Buin Moisturising inneholder avanserte UVA/ UVB filtre for en umiddelbar og effektiv beskyttelse. De hjelper med å beskytte huden mot ytre elementer som klor, sjø og saltvann. Alle produkter er beriket med en kraftig antioksidant for å bidra til å beskytte mot for tidlig aldring av huden (in vitro).

Vår favoritt i serien:

Denne har vi alltid i strandvesken. Piz Buin Moisturising Lipstick er en fuktighetsgivende leppestift med Aloe Vera, kjent for sine beroligende egenskaper. 

Se flere produkter i Moisturising-serien her. 

Piz Buin Allergy – for sensitiv hud

Piz Buin Allergy er utviklet i samarbeid med dermatologer og beskytter solsensitiv hud. Produktene roer ned og hjelper til å forsterke hudens forsvar mot eksterne påvirkninger som klor, sjø og saltvann og inneholder i tillegg unikt beskyttelseskompleks Calmanelle™ og avanserte UVA- og UVB-filter. 

Vår favoritt fra serien: 

Piz Buin Allergy Sun Sensitive Skin Lotion SPF50+ er super for deg med sensitiv hud. Vi velger gjerne en med høy faktor for å sikre god beskyttelse. Allergy Lotion gir fuktighet og roer ned huden. Den absorberes raskt i huden og er svette- og vannresistent. 

Se flere produkter fra Sensitive-serien her. 

Piz Buin Tan & Protect 

Piz Buin Tan & Protect både beskytter huden mot solen og gir en naturlig brunfarge. Produktene inneholder teknologien Illumitone™, som hjelper å fremskynde hudens naturlige bruningsprosess (in vitro). Dette skal gi en naturlig og raskere brunfarge. 

Vår favoritt fra serien: 

Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Oil SPF30 er et perfekt sommerprodukt. Oljen tilfører huden fuktighet, absorberes raskt og føles ikke fettete eller klebrig på huden. 

Se flere produkter fra Tan & Protect-serien her. 

Piz Buin After Sun

Piz Buin After Sun gjenoppretter den naturlige fuktighetsbalansen i solutsatt hud. Ved å tilføre huden ekstra fuktighet kan man unngå flassing, slik at brunfargen potensielt holder lenger. 

Vår favoritt fra serien: 

En deilig og avkjølende spray etter en dag på stranden? Ja, takk! Piz Buin After Sun Instant Relief Mist Spray er nesten et must gjennom sommeren. Det er en ultralett mistspray som gir beroligende og frisk pleie til huden etter soling. Den absorberes raskt og føles ikke fet på huden. 

Se flere produkter fra After Sun-serien her. 

Se hele sortimentet til Piz Buin her. 

Powered by Labrador CMS