MOTE

ELLE inviterer deg til live podkast!

Vi spiller inn vår aller første live podkast i anledning Oslo Runway – og du er invitert!

Publisert Sist oppdatert

Neste uke går Oslo Runway av stabelen, og i den anledning inviterer vi til vår aller første live podkast!

Torsdag 29. august arrangerer vi, i samarbeid  med Oslo Runway by Night, en live podkast på Steen & Strøm. Selve arrangementet varer fra 16:00 - 19:00, med live podkast fra 17:30.

ELLE Podkast LIVE

Vi har, som alltid, invitert fantastiske gjester, og denne gangen gjestes podkasten av ingen ringere enn Celine Aagaard, designer og gründer av Envelope 1976 og Cathrine Børter, designer og gründer av Pearl Octopuss.y. 

De har begge lang erfaring fra ulike deler av motebransjen, og gjør nå stor suksess med hvert sitt merke. I denne episoden ønsker vi å bli bedre kjent med dem som designere, gründere, og ikke minst høre mer om deres perspektiver, både når det kommer til norsk motebransje og Oslo Runway.

Det deles også ut goodiebags til de første 30 første i publikum!

Untitled Artwork

Flere episoder av ELLE Podkast finner du her!

Oslo Runway by Night

Men ELLE Podkast er ikke kveldens eneste høydepunkt. Flere spennende aktører vil delta og bidra til å skape en innholdsrik kveld med diverse program og aktiviteter. I tillegg, feirer vi norsk design med en unik pop-up-butikk designet av Fredrik Bull & Ali Gallefoss med noe av det beste innen norsk design. Her deltar merkevarene ESP, Monuse, Bastante Textiles, Philippa Studios, Shitika Studios, Fiol, Serena, Atelier Hinode og Oslo Runway NEXT talentet Tarinii.

Les mer om programmet her.

Powered by Labrador CMS