Sunne og gode pannekaker
Prøv Emilies herlige pannekaker i januar!
Nå er vi ferdige med overdådige julemiddager, brun saus og tyttebærsyltetøy.
I dag er vi rett og slett fysne på pannekaker.
ELLEs faste livsstilscoach, Emilie Nereng deler oppskriften på sine favorittpannekaker.
Bon Appétit!
Oppskrift på gode pannekaker
Til to porsjoner (14 stk pannekaker)
Ingredienser
1,5 most banan
2 egg
2 ss kesam
Ca 1 dl vann/melk
2,5 dl havremel (evt havregryn malt til mel i blender)
1 ts bakepulver
1/2 ts natron
Kanel og kardemomme
Noen dråper vaniljeessens
Slik gjør du det:
Mos banan i en bolle, visp inn egg og kesam, og deretter det tørre.
Justér med vann/melk til du får en smoothie-konsistens.
La svelle i 10 min (ikke nødvendig, men lurt) og røren vil bli litt tykkere.
Lag små lapper i en stekepanne, stek på middels varme i litt smør, topp feks. noen av dem med noen skiver banan før du snur dem.
Server med det du vil toppe dem med – bær, syltetøy, rømme, brunost, sirup, eller bare spis dem sånn de er!