skjønnhet

En concealer vi gjerne bruker i hele ansiktet

Beauty-look hos Victoria Beckham FW24/25.

Det frister faktisk litt å bruke denne som nattkrem ...

Publisert Sist oppdatert

Det produseres MANGE skjønnhetsprodukter i løpet av et år, og rett som det er markerer noen seg som favoritter – og etter hvert potensielt som et kultprodukt. Vi mistenker av den nye concealeren til Victoria Beckham blir et slikt produkt. 

The Concealer Pen er fremstilt i samarbeid med Augustinus Bader, og produktet inneholder det famøse TFC8-komplekset som er tilsatt alle Bader-produktene. Les mer om Augustinus Bader i vår September-utgave (i butikk nå).  

Concealeren – som lanseres på Gimle Parfymeri 4. september – ligner på den klassiske Touche Èclat fra YSL, men tilfører mer fuktighet og har en bedre dekkevne. 

– Se for deg en concealer du trenger mindre jo mer du bruker den. Ingrediensteknologien i The Concealer Pen er like kraftig som hudpleie. Den fungerer som en superfood for huden din, og kombinerer hudpleiefordeler ved siden av å sitte lenge, ha riktig konsistens og dekkevne, sier Victoria Beckham om produktet. 

TFC8-komplekset til Augustinus Bader er kjent for sine cellefornyende egenskaper, så vi har mest lyst til å smøre inn hele ansiktet med denne concealeren. Men vi skal holde oss til de mest «akutte» områdene med akkurat dette produktet. Er du tørr rundt øyepartiet, kan denne concealeren være redningen – spesielt nå som vi går mot høst og vinter. The Concealer Pen kan brukes hvor som helst i ansiktet, på områder du helst ikke vil at noen andre skal se. 

Vårt førsteintrykk er at dette produktet blir en «stayer» – hvert fall i vår sminkepung – og tiden vil vise om det også blir et kultprodukt.  

The Concealer Pen fra Victoria Beckham x Augustinus Bader, kr 905. 

Les også: Hermés sin nye parfyme tok 10 år å lage. 

Powered by Labrador CMS