Annonse

Et glitrende kunstverk 

Det ikoniske franske mote- og parfymehuset Rabanne har i flere tiår vært bane­brytende med sine unike kreasjoner og rebelske ånd. Med sin siste duft utfordrer merket oppfatningen av diskret luksus og tar den ­glitrende og visjonære ­arven til nye høyder.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Rabanne.

Skinnende metalliske kjoler og glitrende paljetter. Rabannes signaturstil er så langt fra dempet og hverdagslig som man overhodet kan komme. Det franske motehusets ledende prinsipp har alltid handlet om å vike fra normen – og det samme gjelder for merkets parfymekolleksjoner. Siden lanseringen av den første parfymen i 1969, har duftene blitt utviklet for å skille seg ut, og den siste lanseringen, Million Gold For Her, viderefører denne arven i form av en berusende og sensuell duft.

Den forførende parfymen kombinerer feminine og maskuline noter av roser og hvite blomster med kraftig musk, lavendel, mandarinolje, vanilje og ylang-ylang. Den komplekse duften er satt sammen med uendelige mengder omhu og resultatet er en uimotståelig duft.

Million Gold For Her EdP 50 ml, kr 1380. 

Akkurat som alt annet i Rabannes eksklusive univers, er parfymeflasken i seg selv et lite kunstverk med krystallklare kanter og luksuriøse gulldetaljer. Gullkjedet som pryder parfymeflasken er en av motehusets velkjente signatur detaljer, som går flere tiår tilbake i Rabannes historie og har vært brukt både på smykker og i Ready-to-wear kolleksjoner. Dette ikoniske kjennetegnet har beholdt en tydelig posisjon i motebildet år etter år, alltid i tråd med tidens trender.

I forbindelse med Rabannes nye parfymelansering tok ELLE en prat med influenseren Josefine Vogt. Her forteller hun om sine favorittdufter, og om hvordan de rette duftnotene kan være med på å skape en følelse av selvtillit og glede.

Hva betyr Rabanne for deg som merkevare?

– Rabanne er for meg selve symbolet på slående glamour med et design som utfordrer.

Hva er en Million Gold For Her-kvinne for deg?

– One Million for menn er allerede en kjent duft. Den er sexy og sensuell, og det samme gjelder for kvinnenes parfyme. Det er den beste partneren å «ha med seg» når man skal ut og vil føle seg sexy, og duftens feminine karakter sørger for dette. 

Hvordan velger du vanligvis din duft, og hvilket humør setter denne duften deg i? 

– Jeg pleier å velge en duft som har en muskaktig og sensuell aroma. Det viktigste for meg er å bruke en -parfyme som enten representerer hvordan jeg vil føle meg, eller hvordan jeg faktisk føler meg. Denne duften setter meg i et sosialt humør; jeg vil ut og danse med vennene mine iført et slående antrekk.

Hva får deg til å føle deg vellykket og selvsikker?

– Jeg føler meg mest vellykket og selvsikker når jeg er omgitt av mennesker som løfter både meg og andre opp. Jeg vil være i et rom hvor jeg føler at jeg kan være den jeg er og kle meg slik jeg vil, uten å bli dømt.

Hva liker du best med den nye duften Million Gold For Her?

– Jeg elsker at den har et subtilt hint av musk, uten å miste sin feminine og sensuelle tiltrekningskraft. Denne kombinasjonen får meg til å føle meg kraftfull og uimotståelig.

Powered by Labrador CMS