Spinatpannekaker
Hva med å teste ut ELLE-blogger Guri Heli sine spinatpannekaker til frokost imorgen?
Det er alltid gøy med litt variasjon fra frokostblandingen, havregrøten eller brødskivene på morgenkvisten.
Disse spinatpannekakene er både rike på jern, vitaminer og proteiner som du trenger for å komme deg gjennom en travel hverdag. Med litt blåbær på toppen, får du i tillegg en søt og god start på dagen.
Du trenger:
(Til to personer)
1 moden banan
2 egg
1 neve spinat
2 spiseskjeer cottage cheese
1 neve havregryn
Slik gjør du:
1. Kjør alle ingrediensene i en blender eller stavmikser til en fin grønn røre.
2. Spe eventuelt til med melk eller vann om røren blir for tykk! Skal ha samme konsistens som vanlig pannekakerøre.
3. Stekes gyldne i kokkosolje eller smør i en panne på middels/svak varme.
4. Serveres med blåbær på toppen.
P.S: Blir det noen til overs, kan de fint taes med på jobb som snacks iløpet av dagen!