Superdigg nachos
Perfekt for fredag!
Vi lengter etter middag og får alltid lyst på noe skikkelig godt når vi sitter på kontoret og klokken nærmer seg tre. Vi titter alltid innom matbloggen til Gitte & Filip, og i dag falt valget på helgefavoritten: nachos.
Det blir ikke bedre enn ost, guacamole, rømme og crunch!
Mer lyst på taco: Prøv denne!
OPPSKRIFT PÅ NACHOS
«Denne retten er topp å lage om du har rester av noe deilig kjøtt fra gårsdagens middag. Det hadde vi, nærmere bestemt oksefilet – som i dag ble omgjort til en herlig nachos-middag!»
Ingredienser til to pers
150 gram nachochips
200 gram oksekjøtt (eller annet kjøtt som svin etc)
200 gram små sorte bønner
1 rød chili
2 never koriander
3 hvitløksfedd
1/2 løk
Olivenolje
1 klype sort pepper
1 klype salt
100 gram raspet ost
Salsa
Guacamole
Rømme
Oppskrift på Gitte & Filips guacamole ser du her!
Tilberedning
Hakk løk, hvitløk og chili i små biter. Ha det i en stekepanne med en klunk olje og stek i et par minutter. Kutt kjøttet i små biter og bland oppi stekepannen og la det steke videre i noen minutter før du har oppi bønner og koriander. La hele blandingen surre et par minutter til, og smak til med salt og pepper.
Legg nachochips i bunnen av en ildfast form og ha kjøttblandingen over. Strø raspet ost på toppen og stek formen midt i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter til osten er smeltet.
Server ovnsbakte nachos med rømme, guacamole og salsa.
Flere oppskrifter finner du på bloggen til Gitte & Filip!
Flere oppskrifter du må teste: