Den store pannekakedagen: Pannekaker med ekte karamell

I dag er det den store pannekakedagen. Lag Gitte & Filips supergode pannekaker.

Publisert Sist oppdatert

På pannekakedagen, også kalt fetetirsdag, er det selvfølgelig et must å lage pannekaker.

Du kan enten lage gode, gammeldagse pannekaker og servere med blåbær, bacon, sukker med suppe til. Eller så kan du lage pannekakene til dessert.

I dag går vi for Gitte & Filips hjemmelagde pannekaker med ekte karamell.

Dette trenger du:

2 dl hvetemel

1 dl sammalt hvetemel

6 dl melk

3 ss smør

3 egg

Smør til steking

Karamellsaus med ristede mandler (kjøpt på La Chambre aux Confitures i Oslo)

Slik gjør du det:

Bland det tørre og tilsett melk, smør og egg. La svelle i 15 minutter før du starter stekingen.

Server med karamellsaus, eller annen topping etter ønske.

NYT!

Se flere oppskrifter på bloggen til Gitte & Filip!

Flere oppskrifter på pannekaker:

Camilla Pihls bananpannekaker

Grønne pannekaker med spinat

Bananpannekaker med cashewnøttsmør og bær

Powered by Labrador CMS