Den store pannekakedagen: Pannekaker med ekte karamell
I dag er det den store pannekakedagen. Lag Gitte & Filips supergode pannekaker.
Annonse
På pannekakedagen, også kalt fetetirsdag, er det selvfølgelig et must å lage pannekaker.
Du kan enten lage gode, gammeldagse pannekaker og servere med blåbær, bacon, sukker med suppe til. Eller så kan du lage pannekakene til dessert.
I dag går vi for Gitte & Filips hjemmelagde pannekaker med ekte karamell.
Dette trenger du:
2 dl hvetemel
Annonse
1 dl sammalt hvetemel
6 dl melk
3 ss smør
3 egg
Smør til steking
Annonse
Karamellsaus med ristede mandler (kjøpt på La Chambre aux Confitures i Oslo)
Slik gjør du det:
Bland det tørre og tilsett melk, smør og egg. La svelle i 15 minutter før du starter stekingen.
Server med karamellsaus, eller annen topping etter ønske.
NYT!
Annonse
Se flere oppskrifter på bloggen til Gitte & Filip!
Flere oppskrifter på pannekaker:
Bananpannekaker med cashewnøttsmør og bær