Sunne og gode pannekaker

Prøv Emilies herlige pannekaker i januar!

Publisert Sist oppdatert

Nå er vi ferdige med overdådige julemiddager, brun saus og tyttebærsyltetøy.

I dag er vi rett og slett fysne på pannekaker.

ELLEs faste livsstilscoach, Emilie Nereng deler oppskriften på sine favorittpannekaker.

Bon Appétit!

Oppskrift på gode pannekaker

Til to porsjoner (14 stk pannekaker)

Ingredienser

1,5 most banan

2 egg

2 ss kesam

Ca 1 dl vann/melk

2,5 dl havremel (evt havregryn malt til mel i blender)

1 ts bakepulver

1/2 ts natron

Kanel og kardemomme

Noen dråper vaniljeessens

Slik gjør du det:

Mos banan i en bolle, visp inn egg og kesam, og deretter det tørre.

Justér med vann/melk til du får en smoothie-konsistens.

La svelle i 10 min (ikke nødvendig, men lurt) og røren vil bli litt tykkere.

Lag små lapper i en stekepanne, stek på middels varme i litt smør, topp feks. noen av dem med noen skiver banan før du snur dem.

Server med det du vil toppe dem med – bær, syltetøy, rømme, brunost, sirup, eller bare spis dem sånn de er!

Powered by Labrador CMS