MOTE

9 fine gummistøvler som står på ønskelista

Dette er bootsene som trender denne høsten. 

Publisert Sist oppdatert

Høsten er offisielt her og det er om å gjøre å kle seg og ikke minst sko seg etter været. Praktiske plagg er (takk og pris) i vinden som aldri, og vi ser mye av plagg som "utilityjakka" og grov strikk i motebildet denne høsten. 

Den lave gummistøvelen er spesielt trendy nå –  og skal gjerne være en krysning mellom praktisk og cool. Bottega Veneta har et par vi virkelig drømmer om, men du finner også varianter fra merker som Tretorn og Holzweiler. 

Ellers er Wellington støvelen tilbake for fullt. Vi husker alle da Kate Moss dukket opp på Glastonbury-festivalen i 2005 ikledd olashorts og vest og med et par Hunter boots på beina. De siste årene har vi snappet opp trenden hos store motehus som CHANEL, som har kommet med en ikonisk støvel det er nærmest umulig å oppdrive i disse dager. 

Shopping gummistøvler:

Gummistøvler fra Toteme, kr 4099. 

Lave ´Sognsvann' gummistøvler fra Holzweiler, kr 2000. 
Hva med å gå for en lys farge på årets gummistøvler? Denne karamellfargen fra Holzweiler får man nærmest lyst til å spise opp, og er så fin å style til både brunt, denim, beige og hvitt – eller strengt tatt alle farger. 

Lav gummistøvel fra Adidas, kr 1099 (annonse). 

Støvler fra Ganni, kr 5195. 

Vanntette Chelsea boots fra Tretorn, kr 1500 (annonse)
Du kan også bruke vanntette boots som et alternativ til gummistøvler. Disse er laget av naturlig gummi og er vanntette helt opp til toppen. 

Luna Lowe Moon Boot, kr 2799 (annonse). 

Moon Boot har kommet med en ny vannavstøtende støvel med gummisåle som gir godt grep. Denne støvelen blir perfekt  mot vinteren også. 

Klassiske gummistøvler fra Viking, kr  850.

Fireman Ankle Boot fra Bottega Veneta, 8100.

ELLEsk denne ultrakule bootsen i Bottega Venetas Intreccio mønster, og denne mørkebrune fargen er helt i tråd med trendbildet nå

Gummistøvler fra CHANEL via Vestiare Collective, ca pris kr 25.000. 

Gummistøvler fra Hunter Original, kr 1495.

 Hunter er tilbake igjen i motebildet! Kanskje har du disse liggende på loftet, ellers er det bare å sikre seg et par. Disse kommer vi til å se mye av denne sesongen. 

Mer høstmote: 

Jakketrenden vi spotter overalt 

Fine sneakers 

Jeansene du kan bruke til alt 

Cardigans i den fineste høstfargen 

Powered by Labrador CMS