mote

Haider Ackermann ny Creative Director hos Tom Ford

Han vil vise sin første kolleksjon under Paris Fashion Week i mars.

Publisert Sist oppdatert

Den elskede designeren Haider Ackermann er utnevnt til ny creative director for det amerikanske motehuset Tom Ford. Han vil ha ansvaret for alle kategorier hos huset, inkludert dameklær, herreklær og briller. Hans første kolleksjon vil bli avduket under Paris Fashion Week i mars 2025.

"Det er med enorm stolthet at jeg vil søke å hedre arven etter Tom Ford, en mann jeg lenge har beundret og har den største respekt for," sa Ackermann i en uttalelse.

Les også: Sjekk ut Mulberrys nye kolleksjon. 

Ford, som trakk seg fra sitt eponymemerke i fjor, la til: "Jeg har lenge vært en stor fan av Haiders arbeid. Jeg synes både hans dameklær og herreklær er like overbevisende. Han er en utrolig fargeekspert, hans skreddersøm er skarp, og fremfor alt er han moderne. Vi deler mange av de samme historiske referansene, og jeg kunne ikke vært mer begeistret for å se hva han gjør med merket. Jeg mistenker at jeg vil være den første som reiser meg for å applaudere etter hans show i mars."

Den colombiansk-franske designeren, som ble uteksaminert fra Antwerps berømte Royal Academy of Fine Arts, viste nylig frem sine couture-ferdigheter som gjestedesigner for Jean Paul Gaultiers roterende couture-samarbeid. 

Han har blitt en favoritt blant stjerner som elsker retninggivende mote, fra Cate Blanchett og Tilda Swinton til Timothée Chalamet – så ikke bli overrasket om fremtidige design vises på røde løpere fremover. 

Denne saken er hentet fra ELLE.com. 

Les flere motesaker her. 

Powered by Labrador CMS