skjønnhet

Høstens mest trendy hårfrisyrer

Gine Margrethe med sin nye «Old Money Bob» under Copenhagen Fashion Week.

Høsten 2024 byr på nostalgi og au naturel.

Publisert

Hver sesong dukker det opp nye trendfrisyrer. Ofte er det styles som allerede har hatt sin storhetstid som kommer tilbake for en ny runde med popularitet, og denne høsten ser vi flere slike eksempler. 

Selv om det er noe som omtales som mer trendy enn andre, så er det helt naturlige også en «greie». Det vil si: Det er mer enn lov å bare la håret være, uten å farge det eller klippe det til en spesiell sveis (stussing er likevel smart for å få bort slitte tupper). 80s-krøllene er et eksempel på det – fremhev ditt naturlige hår!

Hvis du allikevel ønsker å kjøre på med noe nytt denne høsten, kanskje du finner noen ideer under. 

Les også: Veien til sunt hår – 18 enkle tips. 

Høstens mest trendy frisyrer 2024

Kort og rufsete

Taylor Hill presenterte nylig sin nye korte sveis, og vi ELLEsker det! Vanligvis har modellen romantisk langt og bølgete hår, men har den siste tiden gått for en mer rufsete pixie-lignende look. Denne frisyren er litt rampete, samtidig som den kan styles meget sofistikert.    

«Old Money Bob»

Gine Margrethe har gått for en mørk «Old Money Bob» denne sesongen. Dette er en superelegant frisyre som oser av luksus. Bob-frisyren kan med fordel styles med mye volum, og gjerne også bølger for å gjøre den enda mer «old money». Kjendiser som Hailey Bieber og Zendaya har også blitt spottet med denne frisyren. 

Lag på lag 

Influencer, gründer og «fotballfrue» Maja Nilsson Lindelöf klippet det som omtales som «etasjer» forrige gang hun satte seg i frisørstolen. I tillegg kjørte hun på med gardinlugg. Og resultatet: Skikkelig nostalgisk og superfresht – en frisyre vi spår kommer til å bli populær den kommende sesongen. 

Les også: Hvor ofte bør du egentlig vaske håret? 

80s au naturel

Ikke gjem bort krøllene dine denne sesongen – more is more! Fremhev ditt naturlige hår denne høsten, og gå gjerne for en slags 80-tallsversjon med lugg. Artist Olivia Dean er et nydelig eksempel på denne rå frisyren! 

Les også: De beste hårmaskene for tørt hår. 

Powered by Labrador CMS