mote

Alt om høstmoten 2024

En ny sesong er over oss for fullt – dette er trendene, tendensene og plaggene som gjelder nå!

Publisert Sist oppdatert

Høstmote 2024! 

Høsten er den mest spennende tiden for oss i motebransjen. Det er da vi starter på en ny sesong og det er ofte da de største trendene og tendensene blir til. Denne høsten ser vi mye av farger som burgunder og brunt. Og passformen på jakkene skal være oversized men feminin. Vi ser fremdeles mye av den minimalistiske trenden, men denne sesongen med en liten tvist og med fokus på spennende detaljer og materialer. Vi ser mye av farget skinn, mønstre som leopard og zebra og også en del transparente plagg. Motehuset Chloé har fått ny designer denne sesongen, noe som virkelig preger motebildet. 

Her er det bare å la seg inspirere – dette er trendene vi vil satse på denne sesongen.

Høstmote 2024

Burgunder og vinrødt

Denne høsten bringer en bølge av burgunder og vinrødt, og det er virkelig ikke å komme unna med at dette er høstens aller største fargetrend. Gå for burgunder fra topp til tå eller ha små detaljer eller plagg i burgunder. 

Shop og la deg inspirere her. 

Det transparente skjørtet 

Det var spesielt ett plagg vi så mye av under New York Fashion Week, og det var det transparente blondeskjørtet. Gjerne stylet med en blazer, skinnjakke eller strikkegenser. 

La deg inspirere her! 

Burgunderfarget skinn

Denne høsten bugner over av jordtoner, brunfarger, plomme og burgunder. Vi ser mye til både glatt og semsket skinn i både lyse og mørke bruntoner.

Shop stilen her! 

Bruntoner

Denne høsten er det flere ulike nyanser av brunt i trendbildet – alt fra khaki-inspirert til dyp sjokoladebrunt – en farge som spås å være «den nye svarte».

Vi elsker at fargen gir mer varme og dybde til et antrekk, og at det også gir en viss nostalgisk vibe. Hva med å slenge en brun jakke over et kremfarget antrekk, eller bare gå for brune boots til et stålgrått skjørt?

 La deg inspirere av disse antrekkene med små og store innslag av brunt

Sneakers

Noe av det hotteste du kan ha på beina akkurat nå er sneakers. Miu Miu sitt samarbeid med New Balance tar helt av på sosiale medier, men også sneakers fra Adidas i modellene Samba, Gazelle og Handball Spezial og merket Aloha står høyt på ønskelista. 

Shop våre favoritter her! 

Denim

Denim og da spesielt jeans, som gjerne skal være baggy eller i en mom-fit, er super trendy akkurat nå. Dessuten er mørk denim tilbake i motebildet. 

Sjekk ut fem fine jeans som står på vår ønskeliste 

Trenchcoat

Trenchcoaten er og blir en garderobefavoritt, men snitt, farge og lengde varierer ofte fra sesong til sesong. Denne høsten skal trenchcoaten helst være litt oversized og den kan være både med eller uten belte og fotsid eller helt kort. 

Shop høstens fineste trenchcoats her! 

Høstens fineste cardigans 

En fin strikket cardigan er et must i høstgarderoben. Bruk den over en lett kjole, til et maxiskjørt eller satengbukser. Og når det blir kaldere ute er det så fint å style denne trenden lag på lag. 

Sjekk ut hvilke du bør gå for her! 

Utilityjakke

Helt siden Prada viste utility-jakker på catwalken har de vært en greie i motebildet. En utilityjakke, flerbruksjakke eller oilskinjakke om du vil, bærer preg av å være boxy i formen, ha store lommer foran, glidelås og/eller knapper og jakkesnipper som ofte er i skinn eller kordfløyelstoff. 

Shop våre favoritter her! 

Hverdagsvesker

De store veskene som rommer mye, i klassiske fasonger som bøtteveska eller i en firkantet fasong, ser vi mye av denne høsten.

Shop fem budsjettvennlige favoritter her

Les også: Disse 13 trendene sverger de norske moteprofilene til akkurat nå 

Powered by Labrador CMS