Mote

Høstens hotteste jakketrender

Dette er høstens hotteste jakker.

Publisert

Saken inneholder annonselenker

Høstens motebildet bugner av nydelige farger og print, og vi har tatt et skikkelig dypdykk i noen av høstens trender. Vi ønsker å fremheve seks jakketrender vi har troen på den kommende sesongen. Nå ønsker vi å leke oss med ruter, leopardmønster, frynser og nydelige jordtoner. 

Her er seks jakketrender vi har skikkelig tro på høsten 2024. 

Les også: Dette er fargene du bør gå for i høst.

Frynser

Er det en detalj vi har lagt ekstra godt merke til denne songen så er det frynser. Alt fra en klassisk jakke med kule frynser hos Isabel Marant (med sterke cowboy-assosiasjoner). Dette er detaljen som tar høstjakken din inn i en av sesongens hotteste trender! 

Isabel Marant FW24
Stella McCartney FW24

En jakke med frynser stylet til en klassisk look føles fresht denne sesongen. Eller hva med å prøve seg på den store boho-trenden eller cowboy-trenden? Begge to har sterke frynse-assosiasjoner. 

Ruter

Er det ett mønster du skal se etter denne høsten er det ruter. Denne trenden går i et spekter fra countryside ruter til rebelske, punkete ruter, og alt innimellom. Her kan man virkelig forme trenden akkurat slik det passer en selv. 

Liker du boho-trenden kanskje? Sleng en rutete kåpe over looken og style den med et par høye boots. Eller er du mer klassisk i klesveien? Vell, da kan du få en litt mer preppy look à la Chanel. En ting er i hvert fall sikkert - vi kommer til å se mye til ruter denne sesongen.

Chloe FW24
Chanel FW24

Trench med en tvist

Trenchen er og blir en evig garderobefavroitt, og den klassiske trench-kåpen har denne sesongen fått en ny makeover. Nå kommer den i en chic og kortere versjon. Den kan ha kortere erm, eller leke seg med material og fargevalg, og kan styles over korte kjoler som hos Chloé. Eller gå for en trench med kort erm og style den med lange hansker for en ekstra sofistikert høst-look. 

Chloe FW24
Dior FW24

Det er gøy å leke seg med nye former av klassiske garderobefavoritter. Se derfor etter trenchen med spennende detaljer, farger, snitt og materialer. 

Biker babe

Er det en liten råtass i deg? Da kan du fint ta tak i henne og ikle henne litt svart lær denne sesongen. Biker baben er sterkt tilbake i motebildet, og du kan style denne trenden sleek à la Khaite eller med motorsykkel-asssosiasjoner som hos Hermès. 

Khaite FW24
Hermes FW24

Style en sleek, svart skinnjakke over et klassisk antrekk bestående av dressbukser og strikk, eller gå for en litt mer rampete versjon med belte i midjen og hatt. Dette er looken som gir deg en ekstra dose med fierceness denne høsten! 

Svarte skinnjakker er en tidløs investering, og kjøper du en jakke av god kvalitet vil denne bare bli enda finere med årene. 

Burgunder og sjokolade

Hvis det er to farger du skal prøve deg på denne høsten er det bruntoner og burgunder. Kjør ton-i-ton eller miks burgunder med sjokolade. 

Stella McCartney FW24
Zimmermann FW24

Dette er høstens kanskje hotteste farger, og det bugner akkurat nå av nydelige jordtoner og burgunder i butikk. Skal du gå til innkjøp av en ny jakke denne sesongen - gå for en i disse fargene. En lett måte å gi seg selv en skikkelig trendy update på. 

Leopard

Den dyriske trenden har fått ben å gå på, og leopardmønster har virkelig gjort et stort comeback i motebildet for høsten 2024/2025. Vi elsker spesielt at den har fått en chic update, og at den styles med en minimalistisk touch. 

Christian Dior FW24
Michael Kors FW24

En leopardjakke i form av en kåpe eller en kort jakke - ja takk! Og denne høsten skal vi style den enda mer chic og sofistikert enn tidligere. 

Les også: Ukas ønskeliste a la burgunder og jordtoner.

Powered by Labrador CMS