mote

Redaksjonens favoritter i august

Nå kan du shoppe ELLE-redaksjonens favoritter!

Publisert Sist oppdatert

Sommerferien er over for denne gang og vi tar fatt på sensommeren og høsten! Dette ønsker vi i ELLE-redaksjonen oss i august. 

Charlotte, skjønnhetsredaktør og digitalansvarlig

Jeg blir alltid så inspirert av gatemoten fra København, og i år er intet unntak! Her synes jeg den danske modellen Mathilde Gøhler (som forøvrig er helt gorgeous) er kledd i et helt perfekt augustantrekk. Denne måneden er det jo litt sånn back to work-stemning, og denne 90s looken går rett inn i den kategorien. Ikke noe «dill dall», bare en enkel t-skjorte, et langt skjørt og klassiske loafers – og solbriller hvis vi er heldige. 

Hvit t-skjorte fra COS, kr 410 (annonse). 

Beige skjørt fra Arket, kr 990 (annonse). 

Loafers i burgunder fra Flattered, kr 2995. 

Vibeke, Creative Director og redaksjonssjef

Chloés nye sjefdesigner Chemena Kamali har sørget for å bringe boho chic-trenden tilbake (igjen), og jeg er all for it. Lette og flagrende bluser med rysjer, blonder, høye skinnboots og jeans er det jeg vil gå høsten i møte med. Gjerne med noen enkle gullsmykker og store solbriller. Og i en farge- og materialskala som spenner fra dus rosa, hvite blonder og lyseblå denim, til burgunder, militærgrønt og svart, mykt skinn. ELLEsk!

Volangbluse fra H&M, kr 349 (annonselenke).

Elsker disse jeansene fra Iben, modell Reign, kr 1899.

Knehøye boots fra COS, kr 3350 (annonselenke).

Sykt fin ring fra Josephine Studio, kr 11 999.

Kaja, Head of Business Development

Jeg er såå inne på vinrødt nå til høsten og føler meg veldig inspirert til å investere i noen nye plagg før ny sesong. Og la oss være ærlige - høstmote er det aller beste!! 

En moteprofil jeg følger slavisk er Tamara Kalinic og jeg har lyst på hvert eneste antrekk hun poster. Outfiten nedenfor sier man ikke nei til, og man kan jo drømme om den vesken blant annet. Heldigvis finnes det flere (bittelitt billigere...) alternativer der ute som er i samme stil og som kan gi deg den samme looken.

Flettestrikket cardigan fra H&M, kr 199 (annonselenke). 

Vinrøde loafers fra Chloè/Net a porter, kr 8508 (annonselenke).

Jeans med ankellengde, kr 900 (annonselenke).

Caroline Skjelbred, Stylist og Senior Fashion Contributor

Høstmote er kanskje min personlige favoritt og endelig kan man virkelig leke seg med teskturer og materialer. Denne sesongen vil jeg løfte frem høstblondene. Dette materialet gir så mye til et antrekk, og kan styles til alt fra grov denim til sleek skinn eller preppy tweed. Jeg ønsker å starte høstsesongen med en delikat blondebluse, en crisp jeans og svart skinn.

Zimmermann FW24

Nydelig blondebluse fra & Other Stories, kr 1050 (annonse).

Mørkere denim er superfresh på høsten, som disse fra Dagmar, kr 3240.

Svart lakk gir meg Parisienne assosiasjoner, så disse fra Dear Francis står på ønskelisten nå, kr 6923.

Hanna, Social Media Manager

Jeg ønsker meg en lett overgang fra sommergarderobe til sensommer- og høstgarderoben. Nå ønsker jeg meg et par satengbukser som jeg kan style til en lekker bouclèjakke og et par transparente ballerinas. Det er så mye inspirasjon å hente til høstgarderoben fra moteuken i København og jeg vil gjerne finne frem noen røde skatter jeg i har i klesskapet for sesongen. 

Bouclèjakke fra Mango, kr 499.

Satengbukser fra Arket, kr 990 (annonselenke).

Ballerinasko fra Arket, kr 1900 (annonselenke).

Ida, Client Manager 

Denne sesongen ser vi en renessanse av tre ikoniske stiler som har dominert i forskjellige tiår - balloonskjørt, ballerinasko og skulderputer. Jeg ELLEsker balloonskjørtenes volum og silhuett, og hvordan det kan styles på ulike måter. Gjerne til en grå T-skjorte med skulderputer fra norske Iben og noen lekre ballerinasko (som jeg virkelig har en hang up på nå) - det perfekte valget for en stilren og chic, men også kraftfull look. 

Grå T-skjorte med skulderputer fra Iben, kr 1119.

Balloon-skjørt fra COS, kr 1350 (annonselenke).

Ballerinas fra COS, kr 1450 (annonselenke).

Petra Middelthon, Sjefredaktør

Jeg lar meg inspirere av Chloè-viben denne sensommeren og vil style et par jeans til en lekker skinnjakke. Detaljer som et brunt skinnbelte og chunky smykker gir antrekket det lille ekstra. Denne høsten er boho chic-trenden i fokus og vi i redaksjonen ELLEsker det. 

Skinnjakke fra & Other Stories, kr 4490 (annonselenke).

Jeans fra H&M, kr 499 (annonselenke).

Belte fra Isabel Marant/Net a porter, kr 1536 (annonselenke).

Smykke fra & Other Stories, kr 570 (annonselenke).

Les også: Slik styler du trendfargen nå.

Powered by Labrador CMS