mote

I prøverommet: Gina Tricot

– Så mange fine høstnyheter! 

Publisert

I forrige spalte tok jeg turen innom & Other Stories og prøvde på mange fine plagg perfekte for jobbhverdagen. Denne gangen står Gina Tricot for tur. De har fått inn så mange fine høstnyheter nå, blant annet et grått sett bestående av en kabelstrikket genser og matchende skjerf. Ellers har vi i ELLE-redaksjonen snakket mye om en semsket kamelfarget trenchcoat som jeg endelig fant i butikk på Sandvika Storsenter.  

Les også: Shop looken til Lovisa Barkman

I prøverommet hos Gina Tricot: 

Jeg er svak for alt som har puffermer, kan mon tro ha noe med at jeg er født på 80-tallet? Denne søte bluse-jakken finnes i mange ulike farger, men jeg er svak for hvitt akkurat nå. Tenker denne blir helt perfekt til et silkeskjørt eller bare en jeans på jobb. 

Bluse med puffermer, kr 400 (annonse). 

Jeans i den perfekte denimfargen, kr 500 (annonse). 

Denne høsten vil jeg kle meg preppy chic, og dette settet falt jeg virkelig for. På catwalken så vi mye av sjal du kan dandere på ulike måter. Virkelig perfekt å pakke seg inn i når det blir kaldere ute eller om du har lett for å fryse litt på jobb. 

Strikkegenser fra Gina Tricot, kr 400 (annonselenke). 

Kabelstrikket sjal, kr 300 (annonselenke).

Den korte trenchjakken er i vinden som aldri før. Jeg likte spesielt godt beltet, som er med på å markere midjen. Denne hadde jeg stylet til et par baggy bukser eller en lang strikkekjole. 

Kort trenchjakke fra Gina Tricot, kr 700 (annonselenke).

Jeg er på jakt etter små partyvesker akkurat nå og takker ja til alt som er i burgunder denne høsten. Matche med neglelakk i lik farge til farger som grått, hvitt, mørk denim og kamel. 

Veske fra Gina Tricot, kr 400 (annonse). 

Et skikkelig kupp av en jakke spør du meg. Den er litt stor i størrelsen, så her ville nok jeg gått ned en størrelse. Matche med grått, hvitt og beige. Så fresht! 

Trenchcoat fra Gina Tricot, kr 1000 (annonse). 

Powered by Labrador CMS