mote

I prøverommet: & Other Stories

– Shop mine favoritter! 

Publisert Sist oppdatert

Velkommen til "i prøverommet", min nye spalte her på ELLE.no. I over syv år nå har jeg hatt som jobb å lage mote, trend- og shoppingartikler på ELLE.no, og det er ikke å legge skjul på at klær er en av mine store lidenskaper her livet. 

Å kikke i butikker har alltid vært "min greie",  et så kjært barndomsminne er da mamma tok meg med til byen på shopping som liten. Jeg og en god venninne møtes stadig i byen bare for å ta en kaffe og kikke i butikker. Ikke det at vi må kjøpe noe hele tiden, det er bare gøy å se. Ofte lar jeg meg inspirere av det som er i butikken til hvordan jeg kan style de plaggene jeg allerede har hengende i klesskapet hjemme. 

Og jeg ELLEsker å gjøre kupp! 

I denne spalten kommer jeg til å besøke både highstreet- og mer eksklusive butikker, prøve ting på og vise dere mine favoritter. Håper du blir inspirert, og send meg gjerne en DM dersom du har forslag til unike butikker jeg bør besøke! 

Xx Nathalie. 

I prøverommet hos & Other Stories: 

Den perfekte hverdagsvesken

Fant den perfekte hverdagsveska i den fineste brunfargen. Så fin å style til alt, men ser for meg denne til sort, grått, kamel og denim i høst. 

Veske i sort (ser den er utsolgt i brunt på nett), kr 2590 (annonselenke). 

Veske i brunt, kr 2590 (annonselenke). 

Timeglassformet blazer

Elsket timeglassfasongen på denne jakken. Her har jeg på meg str 38, jeg er vanligvis en str 36 men hvis man vil ha den litt mer baggy ville jeg gått opp en størrelse. 

Rutet blazer, kr 2390 (annonselenke). 

Leopardmønstret bluse 

Denne blusen x

Leopardmønstret bluse, kr 1390 (annonse). 

Crewneck T-skjorte

Jeg er alltid på jakt etter fine t-skjorter og denne elsket jeg virkelig stoffet og passformen på.  

T-skjorte, kr 250 (annonselenke). 

Denne t-skjorten kommer i en rekke farger, men fargen jeg har på her er muldvarp. 

Fotsid ullkåpe

Denne jakken var det første jeg fikk øye på da jeg gikk inn på & Other Stories, assa for en kåpe. Elsker virkelig alt ved denne, både passform og farge. Denne tenker jeg blir fin å style til grå strikk når det blir kaldere ute, men også til noe så enkelt som jeans og en enkel hvit t-skjorte. 

Auberginefarget fotsid kåpe, kr 3200 (annonse). 

Maxiskjørt i sateng:

Strikkegenser med puffermer

Jeg ånder og lever for fine strikkegensere om vinteren, og jeg er ekstra svak for overdeler med puffermer. Det bare tillegger en ekstra fin dimensjon til antrekket. 

Kremhvit strikkegenser med puffermer, kr 1090 (annonse). 

Genseren finnes også i babyblått. Så fin! 

Maxiskjørt i sateng: 

Jeg har virkelig fått øynene opp for de kalde, mørke røde tonene denne høsten har å by på og dette skjørtet blir perfekt fremover. Så fint å style til en strikkegenser og boots eller joggesko. Og for ikke å snakke om – så fint å style til den fotside ullkåpen over her. 

Maxiskjørt i fargen aubergine, kr 1190 (annonse). 

Veske med nagler:

Denne vesken virkelig ELLEsket jeg designet på! Noe litt utenom det vanlige, men allikevel en veske som passer til hverdags og som rommer mye. 

Veske med nagler, kr 1990 (annonse). 

Grå dressjakke: 

Denne grå ullblazeren var så fin i passformen og en så fin detalj med det tynne beltet som markerer midjen. 

Dressjakke, kr 1990 (annonse). 

Les også: Høstens hotteste jakketrender

Powered by Labrador CMS