mote

Se hele kolleksjonen til Vita&Wanda x IBEN

– Vi ville designe tidløse garderobefavoritter!

Publisert Sist oppdatert

Våren 2023 sendte Vita & Wanda en DM på Instagram til Anh-Marthe Storheil, CEO i IBEN, den lød som følger: Hei fine <3 En løs tanke i fremtiden, hadde det vært gøy å lage en kolleksjon/noen plagg med IBEN x Vita&Wanda? Kort tid senere fikk de svar: Hei! :D Kan vi planlegge et møte neste gang dere er innom her? 

11. september kl 19 er  kolleksjonen endelig i salg! 

Dette er første gang Vita & Wanda får lage sin helt egen kleskolleksjon og det er første gang IBEN gjør et slikt samarbeid. 

Kolleksjonen består av 7 plagg i ulike farger, samt skulderputer som kan kjøpes som en ekstra detalj.

 – Dette er våre favorittprodukter som vi mener alle trenger i klesskapet, kan Vita & Wanda. 

Vi føler virkelig kolleksjonen gjenspeiler både vår stil, men også IBEN som merkevare.  

Hvordan føles det å designe sin helt egen kleskolleksjon med et kjent norsk klesmerke? 

Det er veldig stas å hatt fått denne muligheten. Vi heier på norske brands, og har brukt IBEN selv i mange mange år. Vi er virkelig stolte og ydmyke over å ha fått muligheten til å jobbe med et brand vi deler så mange av de samme verdiene med. 

Hva var tanken/inspirasjonen bak kolleksjonen? 

Å lage våre go-to produkter som kan style med garderobefavoritter, og som kan brukes til både hverdags og fest. Kvalitet har vært viktig for både oss og IBEN i denne prosessen, noe som gjenspeiler seg i prisen. Vi har også perfeksjonert noen av våre favoritt styles fra IBEN, som Terrence Jeans. I vår kolleksjon har buksa fått en ny detalj, en råkant nederst. Den kommer i mørk denim – som skal matche blazeren i kolleksjonen.  

Serge-settet har vi også sverget til i flere år nå, så dette måtte vi selvfølgelig ha med i egen kolleksjon, men denne gangen i grått og med en cardigan til, som fint kan styles til denimjeansene eller den sorte tightsen. 

Hva er deres favorittplagg fra kolleksjonen? 

Wanda: Den oversized blazeren er helt klart min favoritt. Den er tidløs, røff, men også elegant. Den kan brukes til hva som helst, og løfter ethvert antrekk.

Vita: Ah, det er vanskelig!! Jeg elsker jo alle plaggene, naturligvis. Men må jeg velge kun ett plagg så må det bli det sorte miniskjørtet. Jeg har lenge lett etter det perfekte sorte, korte skjørtet, som kan brukes til party med høye hæler, eller nedtonet med bare flip-flops og en t-skjorte. Jeg føler virkelig vi har klart å lage det perfekte skjørtet med det lille ekstra, nemlig det fotside slepet.

Har det alltid vært en drøm for dere å designe noe eget? Har det gitt mersmak, kommer dere til å gjøre det igjen? 

JA! 100%. Helt fra vi var små barn har vi hatt stor interesse for klær. Mamma pleide å kle oss opp som to identiske dukker, og vi har selv jobbet som innkjøpere i motebransjen i flere år og har lang erfaring i bransjen. Vi har også en enorm interesse for klær og mote, og da spesielt klær av god kvalitet, som varer lenge. Det har absolutt gitt mersmak å designe en egen kleskolleksjon, men vi vil ikke lage noe bare for å lage noe heller. Tanken bak denne kolleksjonen var at hvert plagg skulle være av høy kvalitet og ha perfekt passform. Vi har brukt lang tid på å gjøre alt helt perfekt, så hvis det skal bli noe mer i fremtiden, så vil vi nok bruke like lang tid på neste. Stay tuned :D 

Vita&Wanda x IBEN – Se hele kolleksjonen: 

Oversized blazer, kr 4599. 

Terrence jeans, kr 1799. 

Sort miniskjørt, kr 2499. 

Sort drapert kjole, kr 2599.

Hvit drapert kjole, kr 2599. 

Sort oversized T-skjorte-kjole, kr 1299.

Hvit oversized T-skjorte-kjole, kr 1299. 

Serge Rib Cardigan, kr 1799. 

Serge bukser, kr 1399. 

Grå oversized T-skjorte-kjole, kr 1299. 

Blå drapert kjole, kr 2599. 

Sorte tights, kr 1499. 

Skulderputer, kr 349. 

(Disse kommer også i brunt).

Kolleksjonen er i salg online fra og med 11. september kl 19 i tillegg til å selges eksklusivt på Me & My Cousin på Strømmen og Sommerfeldt på Bærumsverk. 

Les også: Shop redaksjonens september-favoritter

Powered by Labrador CMS