ELLE DECORATION

Innred hjemmet med burgunder

Denne trendfargen er sesongens største – også for interiøret.

Publisert

Allerede i fjor spottet vi en tydelig tendens for hjemmet, og ett år senere er det ingen tvil om at denne trenden er et faktum.

Den burgunderrøde fargen er ikke bare en stor trend for hjemmet, den har også inntatt garderoben og sminkepungen. Faktisk kan det virke som om det ikke kan bli for mye av det gode (les: eller røde) og ifølge sesongens trendrapport kan du gjerne kle deg i denne fargen fra topp til tå. For ikke å snakke om neglelakk og leppestift i matchende farge.

Samtidig er det viktig å anerkjenne fargen som langt mer enn kun en trend – den er tross alt å regne som både tidløs og klassisk. Fargen rødt assosieres med kjærlighet og lidenskap, og mange forbinder også denne fargen med den kulinariske verden, for ikke å snakke om vår favorittby; Paris. 

Slik innreder du med burgunder

Da ELLE utviklet en kolleksjon med farger for hjemmet i samarbeid med Alcro*(annonse), var burgunder et åpenbart valg for vår palett. 

Som alltid når det kommer til trender er det ingen grunn til å la dem ta over din personlige stil, men heller tilføre elementer av dem, dersom de treffer deg. 

Burgunder er en farge som dessuten kler hjemmets detaljer, og derfor kan et enkelt møbel, tekstil, tilbehør eller belysning være et perfekt tilskudd for å gi hjemmet en minimal, men tidløs oppdatering.

Dette er dessuten en farge som kler nøytrale jordfarger så vel som delikate pasteller, og sånn sett en takknemlig farge å jobbe med når det kommer til helheten. 

Burgunderfarget interiør

Sidebord fra &Tradition, kr 3750 (annonse)

Taklampe fra Louis Poulsen, kr 11.175 (annonse)

Speil fra HAY, kr 7199 (annonse)

Spisebord fra Muuto, kr 30.995 (annonse)

Gulvteppe fra Layered, kr 6950 (annonse)

Vil du se mer burgunder-interiør? Les vår trend-spaning her.

*ELLE mottar ingen inntekter fra salget av kolleksjonen.

Powered by Labrador CMS