mote

Jakkene «alle» vil ha nå

Dette er noen av jakketrendene vi har spottet under London Fashion Week.

Publisert

London Fashion Week er ved veis ende og vi sitter igjen med tonnevis av inspirasjon for neste vår, og har spottet flere trender som vi ønsker å løfte frem allerede nå. Og fresht yttertøy er en av gjengangerne denne høsten, og noen av trendene vi har spottet er leopard, burgunder og semsket skinn. 

Les også: Høydepunkter fra catwalken under London Fashion Week. 

Høstens jakketrender fra London Fashion Week

Leopardmønster gjør comeback denne høsten, og vi har sett flere som har gått for en leopardjakke under London Fashion Week. En ekstra forfriskende måte å bære den på denne sesongen er ved å style den litt mer minimalistisk. 

Et helsvart antrekk blir langt fra kjedelig stylet med en leken leopardjakke over. 

Eller hva med å gå for en lang leopardkåpe? En enkel måte å gi seg selv en trendy update på!

Burgunder er en av høstens store it-farger, så vi har spottet flere under London Fashion Week som gikk for kåper i denne fargen.

Semsket skinn er også veldig aktuelt i trendbildet denne høsten, både i lyse toner så vel som mørke toner. 

En klassisk og oversized skinnjakke hører høsten til. Style den med tailored bukser og en stilren frisyre for en sleek look à la Sophia Roe. En dame vi alltid henter uendelig med inspirasjon fra. 

Ruter er også en gjenganger i trendbildet denne sesongen, og det samme er capen – en fin kombo av disse to trendene har man yttertøyet som skriker fashion week.

Utility-jakken er også veldig i vinden denne sesongen, og gjerne da stylet med en tvist, som her med capribukser og ballerinas – eller et gjennomsiktig skjørt for en iøyenfallende look. 

Les også:  Dette var en stor trend under New York Fashion Week

Powered by Labrador CMS