mote

Kelly Rutherford fronter norsk klesmerke

Den amerikanske skuespilleren og moteikonet har blitt kampanjemodell for det norske klesmerket The Curated.

Publisert Sist oppdatert

Kelly Rutherford er å se på første rad hos alle de store motehusene for tiden, men denne høsten fronter hun også det norske brandet The Curated, og er blitt deres nye kampanjemodell. 

Den amerikanske skuespilleren er kanskje aller mest kjent for sin rolle som Lily Van der Woodsen i Gossip Girl, men etter at skuespilleren begynte å poste antrekk av seg selv på Instagram, har både fanskaren og følgerne vokst  i takt ( hun har 2,3 millioner følgere på Instagram), og Kelly har nå både blitt en streetstyle-yndling og en favoritt hos designere verden over. 

Kelly Rutherford x The Curated

– Jeg elsker å jobbe med Nicola. Vi møttes da jeg gikk inn i butikken hennes i København, og etter å ha bodd i en av kåpene hennes den vinteren, forelsket jeg meg i merket. Det er så gøy å få være en del av denne kampanjen, kan Kelly Rutherford fortelle. 

Det var kjærlighet ved første blikk da Kelly Rutherford besøkte den nylig åpnede butikken til The Curated i København i 2023. Også bildene i kampanjen er tatt i København. 

Australske Nicola Harlem, som er gift med en nordmann, startet The Curated da hun var gravid i 2018. Siden den gang har merket vokst seg stort og er kjent for plagg og vesker i god kvalitet. The Curated består kun av klassiske plagg det er meningen at du skal ha i garderoben din for alltid – og som aldri vil gå av moten. 

The Curated sin flaggskipbutikk er et must å besøke neste gang du er  i København! Adresse:  Christian IX’s gade 10, 1111 København. 

– Kelly er  er så genuin og elegant, det er en drøm å ha henne med som en del av vår reise.  Hun inspirerer så mange mennesker der ute med både sin stil og personlighet, sier Nicola.

Les også: Alt du trenger å vite om høstmoten 2024

Powered by Labrador CMS