skjønnhet

Kendall Jenner sitt nye platinablonde hår stjal showet i Milano

... og hun hadde på seg det perfekte antrekket for å vise det frem.

Publisert Sist oppdatert

Denne helgen var Kendall Jenner en av mange kjendiser på Bottega Veneta RTW Spring 2025-showet under Milan Fashion Week i Italia. Kardashians-stjernen viste frem det nye platinablonde håret med en rett frisyre, med en liten bøy ved skuldrene. Hun hadde på seg en brun kjole med lange ermer og en turtleneck som fikk det blonde håret hennes til å «poppe» enda mer. Midjen var markert med et gullbelte som samlet det rynkete stoffet, og på føttene hadde hun et par røde kitten-heels. Hun bar en vevd brun skinnclutch, og i ørene hadde hun et par statement-gullhoop-øredobber.

Les også: Brun er høstens store it-farge. 

Jenner debuterte håret sitt på Instagram tidligere denne måneden med en bildeserie med teksten: “Blonded.”

På flere av bildene hadde modellen på seg jeans og en svart skinnjakke over en svart T-skjorte. På noen bilder var håret løst, mens på andre hadde hun det satt opp i en klips med skilpaddemønster. Hun hadde også på seg svarte briller og et svart hårbånd, samt et par øredobber i gull.

Jenner reiser ofte rundt i verden som modell og for å være gjest under moteshows, men i et ferskt intervju innrømmet hun at det ikke alltid er lett å følge karrieredrømmen. I en samtale med Emma Chamberlain for hennes podcast "Anything Goes" sa Jenner:

– Jeg kommer ikke til å sitte her og si at jeg har hatt den tøffeste reisen. Jeg tror jeg har vært ekstremt heldig. 

Les også: Jakkene «alle » vil ha nå. 

– Men jeg har også hatt mine egne utfordringer, enten det er å være overarbeidet eller ikke få en jobb jeg virkelig ønsket meg.

Hun la til: 

– Jeg har hatt noen mørke netter, hvor jeg har bare grått meg i søvn fordi jeg ikke har vært hjemme på tre måneder, og jeg har vært stort sett alene hele tiden ... Det har vært mange øyeblikk hvor jeg har spurt meg selv: 'Hva skjer? Er alt dette verdt det?'

Men hun har definitivt ikke bare negative ting å komme med.  

– Jeg ville sannsynligvis aldri ha reist så mye som jeg gjør, hvis jeg ikke hadde hatt denne jobben. Jeg har møtt mange fantastiske mennesker, sa modellen. 

– Jeg føler meg veldig takknemlig for alle opplevelsene.

Saken er hentet fra ELLE.com.

Les mer skjønnhet her. 

Powered by Labrador CMS