Kyllingcurry med kokos, mango og brokkoli
Trenger du en erstatning til fredagstacoen? Hva med å lage en enkel og god kyllingcurry med kokosmelk, mango og brokkoli?
Dette trenger du:
2 ss olje
1 løk
800 gram kyllingfilet
1 ss gul currypulver
1 ss cayenne pepper (smak til etter behov)
salt og pepper
4 fedd hvitløk
1 bit ingefær (ca 3 cm)
2 squash
1 brokkolihode
1 boks kokosmelk
1 bunt koriander
1 mango
juice og skall av en lime
ris, naan-brød og ristede cashewnøtter til servering
Foto: Halfbaked Harvest
Slik gjør du:
1. Varm olje i en stor panne på medium varme. Tilsett løk og salt og stek løken til den er gylden i fargen, ca 5-8 min.
2. Tilsett kylling, currypulver, cayennepepper og salt og pepper og stek deretter i 5 minutter til kylling er brunet. Tilsett deretter hvitløk og ingefær og kok i ett minutt. Tilsett deretter squash og kok i to minutter til. Hell i kokosmelk og tilsett brokkolien. La koke i 10 minutter til sausen har tyknet og brokkolien er mør.
3. Ta kjelen bort fra varmen og tilsett koriander, mango, lime juice + skall.
Serveres med ris og ferskt naan-brød og toppes med ristede cashewnøtter.