skjønnhet

Leah Behn med eget sminkemerke

– Helt surrealistisk at min største drøm har gått i oppfyllelse! 

Publisert Sist oppdatert

Leah Behn lanserer sitt eget sminkemerke 22. august, ELLE var invitert da hun feiret lansering med venner og influencere på Lille Herbern på Bygdøy i Oslo. 

Dette har vi jobbet med i tre år, kan Leah stolt fortelle. 

– Det er helt surrealistisk å stå her nå sammen med dere. Det har vært min store drøm å ha mitt eget sminkemerke. Fra brainstorming til realitiet, veien har vært lang og det er helt sykt å tenke på at dagen endelig har kommet og at jeg står her på mitt eget lanseringsevent. 

Leah Behn var også tidligere i år på coveret av alle sammen med sin mamma prinsesse Märtha Louise og søstrene Maud Angelica Behn og Emma Talulah Behn. 

Dorah by Leah Behn – Dream Cream 

– Det aller viktigste i denne bransjen, er å være rause og snille mot hverandre. Jeg valgt derfor å kalle vårt første produkt for "Dream Cream", nettopp fordi jeg vil at alle skal følge drømmene sine. 

Dream Cream er i salg hos H&M Beauty fra 22. august og er et universalprodukt som kan brukes både over og under sminke. 

– Jeg reagerer selv på solkrem og ønsket å lage noe alle hudtyper kan tåle. Dream Cream kommer i 4 ulike nyanser og inneholder fuktighetsgivende ingredienser som Cica (0,30 %), vitamin E og glyserin, og etterlater huden superhydrert. SPF 30 UVB+UVA-filter beskytter huden fra solens skadelige stråler. 

Les også: Bildene av Leah i ELLE vekker oppmerksomhet. 

Powered by Labrador CMS