horoskop

Månedshoroskop: August 2024

Slik blir måneden for deg og ditt stjernetegn.

Publisert

Back to work! Fellesferien er over for denne gang, og mange skal tilbake på jobb eller skole. Det er jo noe deilig med «den nye starten» også – hva vil den bringe? 

Månedens stjernetegn: Løven 

Dette året blir august virkelig din måned. Du innleder perioden med nymåne i tegnet ditt, for så 8. august å møte en Løve-portal som forsterker dine sensuelle og varme sider. Først og fremst handler august om å bygge relasjoner. Det kan dreie seg om allerede eksisterende sterke bånd eller å skape nye sosiale nettverk. Det ser ut til at du reiser en del i denne perioden, og på disse reisene får du muligheten til å knytte til deg nye kontakter. Eller fullmånen 19. august går du inn i en litt mer tankefull tid, der du begynner å reflektere over livet ditt. Dette handler overhodet ikke om noen form for livskrise, men snarere om en sunn kritikk av visse aspekter ved livsstilen din.

Månedens råd: «Våg å stille spørsmål ved valgene dine.»

Her kan du lese horoskop hver dag. 

Månedshoroskop august

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

August begynner med en herlig energi. En nymåne i Løven 4. august blir innledningen til en mer aktiv periode for Væren. Du ønsker å få med deg mest mulig både privat og på jobben. Hvis du har ferie denne perioden, oppstår det en viss irritasjon blant dine nære og kjære fordi du sliter med å legge fra deg jobben. I midten av august starter du på en reise. Denne kan enten være fysisk eller spirituell, men den forandrer deg.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Etter en intens julimåned kommer august med ro og harmoni – til tross for at begynnelsen på perioden kan ha vært fylt med stress siden det er mye som skal avsluttes. Midten av august blir en fin tid, der du får være til stede på et evenement eller en hendelse som er helt unik. Hele denne perioden er preget av forandringer – små som store – og dette kan kjennes litt vrient for deg. Men når du først har akseptert dem, blir dette den beste måneden i året.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

August handler om å akseptere, og det kan være vanskelig for deg. Du er en person som hele tiden vil framover og som vil forandre ting, men august dreier seg mer om å finne din plass og å nyte livet her og nå. Mellom nymånen 4. august og fullmånen 19. august jobber du mye med deg selv og med å leve her og nå. Slutten på perioden blir både intellektuelt utfordrende og fysisk krevende. Det blir noen uker der må pushe deg selv.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

I begynnelsen av august er du virkelig i sommerstemning. Uansett om du har ferie eller jobber, er tempoet lavere og kravene færre. Dette blir en fin tid der vennene dine og familien har ditt fulle fokus. Som singel kan du, siden du er mer åpen og utadvendt enn du pleier å være, i denne perioden få dine største muligheter til å finne en partner. Slutten av august handler stort sett om en beslutning som du er i ferd med å ta.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Se månedens stjernetegn. 

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Starten på august blir intens. Det er sterke følelser i horoskopet ditt i denne perioden, og det både driver og motiverer deg. Dette er en god tid for å møte nye mennesker. Du er mindre fordomsfull enn du pleier å være, og du har lettere for å tilpasse deg nye og annerledes situasjoner. 22. august går Sola inn i tegnet ditt, og det blir startskuddet for en herlig, men omveltende tid. Tillat deg å nyte til det fulle.

Les også: Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Også august handler om det enkle liv. Du har det aller best når du har fri og kan oppholde deg utendørs. Denne sommeren har du blitt enda mer nysgjerrig på naturen og hvordan du kan lære mer om det som vokser vilt. Fra å ha vært litt av et bymenneske, blir du nå mer og mer lik en skogmus. Ved fullmånen 19. august skjer det noe med deg. Det er som om enkelte puslespillbiter faller på plass, og du blir veldig harmonisk.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

I august blir det atskillig heitere i horoskopet ditt, og det er bra. Etter å ha lagt planer om å forandre på ting i livet ditt, må du finne energien til å gjøre det. Denne nye varmen hjelper deg med å drive ambisjonene dine framover, noe som skjer mesteparten av denne måneden. Har du ferie, vil dette allikevel være en usedvanlig aktiv tid. Du har ikke ro i kroppen til å koble av med en bok i hengekøya – du må opp og ut og oppleve ting.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

I løpet av august forandrer du tankesettet ditt i forhold til penger og økonomi. Du funderer på en større investering som en hytte, en leilighet eller kanskje en bil, men for å nå målene dine må du for alvor begynne å spare. Nymånen 4. august gir deg den rette typen energi til å ta fatt på langsiktige mål, mens fullmånen hjelper deg med å ro hele prosjektet i land. Ellers er dette en rolig og veldig fin måned.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Uansett om du jobber eller har fri, blir starten på august av det livlige slaget. Du er sosial og utadvendt i denne perioden, spesielt de første par ukene. Er du singel, drar du mye ut på byen og møter mange interessante mennesker, men kun én som tar pusten fra deg. Dette kan fort bli en romantisk periode, og spesielt rundt fullmånen 19. august – da du er mer mottakelig for intimitet og nærhet.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Det ser ut til at du har en del fri i august, eller så kan det være at du i denne perioden har svært lite fokus på jobben. Begynnelsen av perioden dreier seg mye om et fritidsprosjekt. Du investerer både tid, innsats og penger i visjonen din. I midten av måneden reiser du, og denne turen vil by på uforglemmelige minner. Fullmånen 19. august kommer for din del til å markere en ny start, og dette er en mulighet du lenge har ønsket deg.

FISKENE (20. FEBRUAR – 20. MARS)

I begynnelsen av august tenker du mye på en ung slektning. Kanskje er det en som er ute og reiser eller er i ferd med å flytte. Du vet at vedkommende er fullt ut kapabel til å klare seg selv, men allikevel er du urolig. I midten av august venter gode nyheter og en mulighet til å komme deg bort noen dager eller en uke. Tiden rundt fullmånen utfordrer intellektet ditt, og du leser mye. Det er en ny og spirende nysgjerrighet i deg.

Her kan du lese hele årshoroskop for 2024.

Powered by Labrador CMS