horoskop

Månedshoroskop: Oktober 2024

Slik blir måneden for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

SÅ var det plutselig slutt på sommeren. Hva bringer høsten? 

Månedens stjernetegn: Vekten

Du innleder oktober med nymåne i tegnet ditt, og det vil gi deg nøyaktig det du trenger for å kunne gå videre i forbindelse med et problem i privatlivet. Selv om solformørkelsen kan føre til at du føler deg sliten i en periode, tvinger du deg selv til å ha et høyt tempo. Du bare vet at nå er det din tur til å skinne, og det har du helt rett i. Etter fullmånen går du inn i en mindre sosial periode, der du fokuserer mer på deg selv og dine personlige utfordringer. Dette blir en lærerik tid, der du vokser og modnes mye som menneske. De siste dagene av oktober byr på en fantastisk og svært velkommen overraskelse. 

Månedens råd: Husk at nå er det din tur til å skinne.

Her kan du lese horoskop hver dag. 

Månedshoroskop oktober

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Allerede 2. oktober er det både solformørkelse og nymåne i Vektens tegn. Det ligger an til en urolig innledning av måneden, der du kan oppleve en sviktende selvtillit samt vanskeligheter med å ta beslutninger. Litt etter litt glir denne påvirkningen bort fra deg, og isteden møter du en supermåne i ditt eget tegn den 20., som kommer til å danne grunnlag for alle de forutsetningene du trenger denne høsten. For ditt vedkommende slutter oktober på topp.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

For deg blir solformørkelsen en innledning av en periode der du kjenner deg ganske sliten. Du sliter med å rekke over jobben og privatlivet, og du har ikke energi til noe annet enn det mest nødvendige. I midten av perioden snur det. Fram til fullmånen den 20. får du en rekke fristende tilbud – spørsmålet er bare om du besitter nok mot til å bryte opp fra det trygge for å teste ut noe nytt. Etter den 20. venter en hyggelig, energisk og sosial tid.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Solformørkelsen den 2. tar litt luften av deg. Du har lagt så mange planer for høsten, men nå verken vil eller orker du å gå videre med prosjektene dine. I takt med at det kommer inn mer ild i horoskopet ditt, føler du at motivasjonen øker. Midten av perioden handler om å møte en spesiell person som kommer til å sette farge på tilværelsen din. Slutten av oktober byr på en sårt tiltrengt episode til ettertanke og en personlig utfordring.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Du innleder måneden med en kombinert solformørkelse og nymåne samme dag. For mange er dette en tung påvirkning, men ikke for deg. Månen blir sterkere i sin påvirkning, noe som, for din del, danner grunnlaget for en god start på oktober. Når herskerplaneten din tar over, har du det aller best følelsesmessig. Fullmånen i Væren den 20. kan få deg til å ta en noe forhastet beslutning. Slutten på perioden blir harmonisk.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Nymånen i begynnelsen av perioden får deg til å tvile på om du tenkte riktig i forrige måned. Du går inn i en tid der du vil mye, og spesielt når det kommer til spørsmål som handler om følelser og relasjoner. Gradvis kommer det inn mer ild i horoskopet ditt, og den bygger opp om selvtilliten din. Supermånen den 20. blir innledningen på en tid der du fokuserer en hel del på jobben og karrieren din. Vær oppmerksom på at familien din kan føle seg nedprioritert i denne perioden.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Oktober byr på en solformørkelse og en supermåne. Mellom disse to himmelfenomenene kommer du til å ha en interessant tid, der mye føles uvirkelig og neste litt drømmeaktig. Det inntreffer en hel del små, tilsynelatende tilfeldige ting i livet ditt, men de har alle én ting felles: Disse hendelsene leder fram mot en beslutning som du fatter i slutten av måneden. Det er nesten som om stjernene styrer skrittene dine. Du kjenner på at dette er en vei du både ønsker og må gå.

Les også: Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Se månedens stjernetegn. 

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Det blir en ganske tøff start på måneden. Du tviler på sjefene dine, på deg selv og på hele arbeidssituasjonen din. I løpet av denne tiden begynner du å fundere på hva som egentlig er bra for deg. I midten av perioden bestemmer du deg plutselig til å følge hjertet ditt. Skorpionen er en lidenskapelig skapning, som ofte kan agere tilsynelatende impulsivt, men ofte utspringer beslutningene fra en innsikt som har vokst fram over lang tid.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Det ligger en slags ro over innledningen til denne måneden. Solformørkelsen demper den rastløse energien som pleier å dukke opp på denne tiden av året, og du er mer tilfreds med hverdagen enn du pleier å være. Midten av perioden handler om å være sterk for en som er svak. Etter fullmånen den 20. får du en ny, mer ildfull energi. Dette blir innledningen på en morsom og sosial tid, der du blir kjent med mange interessante mennesker.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Oktober blir en utfordrende, tøff, men vanvittig morsom måned. Solformørkelsen får deg til å føle på en uro for framtiden og begynne å leve litt mer i nået. Du stoler på følelsene dine på et vis som er ganske ukarakteristisk for den pragmatiske Steinbukken. Gjennom å lytte til magefølelsen din vil du få oppleve ting som du ellers hadde gått glipp av. Slutten av perioden handler om en litt større investering.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

I oktober blir en drøm til de grader til virkelighet. Det som tidligere bare har vært en visjon, er nå høyst håndgripelig både når det kommer til det positive og til det som kan være en utfordring. Oktober handler om å jobbe mye både privat og på arbeidsplassen. I perioder kan det være vanskelig å komme i hakk med alle tidsfrister, reiser og ting som må gjøres – spesielt hvis du har en familie å ta hensyn til. Slutten av oktober dreier seg om en hyggelig nyhet.

FISKENE (20. FEBRUAR – 20. MARS)

Du innleder måneden med mye Måne i tegnet ditt, og det kan gjøre deg mer åpen for følelsene dine. Du er lyttende, empatisk og kjærlig i de første ukene av oktober. Etter supermånen den 20. begynner du å tenke mer på deg selv og dine egne behov. Visse personer i omgivelsene dine kommer til å synes at du har blitt mer egoistisk, men sannheten er at du kun har blitt sunnere i forhold til prioriteringene dine. 

Her kan du lese hele årshoroskop for 2024.

Powered by Labrador CMS