horoskop

Månedshoroskop: September 2024

Slik blir måneden for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

SÅ var det plutselig slutt på sommeren. Hva bringer høsten? 

Månedens stjernetegn: Jomfruen 

Du innleder september med en kraftfull nymåne i ditt eget tegn. Dette kan bli begynnelsen på en spennende periode, der du tillater deg å utforske nye områder og interesser. I løpet av måneden blir du mentalt mye sterkere. Når det oppstår turbulens og nedskjæringer på jobben, blir du ikke like opprørt som tidligere. Du har kommet til den innsikten at du ikke kan gjøre mer en jobben din – resten er opp til ledelsen å fikse. Den 18./19. er det både supermåne, fullmåne og måneformørkelse på én gang. Vanligvis er du ikke så følsom for månefasene, men ikke engang du unngår å påvirkes av de kreftene som da er i bevegelse.

Månedens råd: «Ta vare på fritiden din og nyt høsten.»

Her kan du lese horoskop hver dag. 

Månedshoroskop september

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Etter en intens august måned handler september mer om å lande i hverdagen igjen. Du får hjelp av nymånen og den praktiske Jomfruen i begynnelsen av måneden, og det gir deg den energien du trenger til å strukturere både jobben og privatlivet. Midten av perioden dreier seg mye om økonomi og en større finansiell beslutning. 19. august er det supermåne i fiskenes tegn, og det blir, for din del, starten på en mental reise. 

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

September begynner med nymåne i Jomfruen, hvilket hjelper deg med å finne balanse i hverdagen. Det handler om hvordan du balanserer privatlivet og jobben. Fullmånen den 18. blir en sterk markering for deg. En god del tilsynelatende tilfeldige hendelser leder fram til en beslutning du tar. Du føler at det er større krefter som jobber sammen for å gi deg en dytt framover.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Du innleder september med en roligere energi enn den du avslutta august med. I løpet av de første ukene fokuserer du på to ting – jobben og familien. Denne måneden setter du opp en plan for hele høsten, og du tvinger deg selv til å tenke mer praktisk enn du pleier å gjøre. Supermånen den 19. er starten på en tid fylt av store drømmer. I denne perioden vokser selvtilliten din, og du tør å ta mer plass.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

September handler om lidenskap og forelskelse. Det kan være at du er nyforelska, eller så har du funnet en interesse som opptar mye av tiden din. Dette blir en måned der du ikke kompromisser. Vanligvis setter Krepsen familiens interesser foran sine egne, men ikke nå. Dette er din tid, og du har tenkt å ta vare på den. Under supermånen inntreffer noe merkelig … Plutselig begynner du å tvile på alt det du var så knallsikker på i vår.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

September blir en fortsettelse på den revalueringen av livet ditt som du påbegynte forrige måned. Du har innsett at du har prioritert det materielle altfor høyt. For å slippe å jobbe så mye, nøyer du deg nå med en lavere standard på alt fra klær til mat. Karrieren er ikke like viktig som å ha et godt privatliv. I slutten av september møter du en person som bekrefter at du er på rett vei.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Se månedens stjernetegn.

Les også: Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

For Vekten handler en god hverdag om harmoni og balanse, hvilket du fant i august. Nå fortsetter du i den samme positive tralten, og september dreier seg om å balansere et intensivt privatliv med en krevende jobb – og allikevel finne tid til deg selv. Ved å lære deg å si nei og prioritere egentid, har du kommet et godt stykke på vei. Du får ytterligere motivasjon fra supermånen den 19.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

September starter med en nymåne i Jomfruens tegn, og den bringer med seg en roligere energi. Du er ikke like stressa som du var i den forrige perioden, og for deg handler denne måneden om å få hverdagen til å fungere samtidig som du kan hvile og ta det med ro når du har fri. Fram til fullmånen den 18. unngår du å legge inn aktiviteter i helgene. Slutten av perioden dreier seg mye om økonomien din.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

I de første ukene av september stepper du opp både i forhold til økonomien din og hvordan du jobber. Dette er en tid som handler mer om hverdag enn om fornøyelser. Muligens høres det kjedelig ut, men faktum er at etter en intensiv sommer er det nettopp dette du trenger for å nok en gang komme i balanse. Fullmånen den 18. gir deg muligheten til å virkeliggjøre en gammel drøm du har. Dette er den rette tiden for å teste ut ideene dine. 

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

September byr på forandringer og nye miljøer. Selv om du både har planlagt og lengtet etter dette, så er det litt vanskelig nå når drømmene blir virkelighet. Som alle jordtegn sliter du med å endre rutinene dine; du trenger tid på å tilpasse deg. Til tross for at september tidvis kan være tøff, utvikler du deg enormt mye. Etter fullmånen den 18. påbegynner en ny og mer harmonisk periode som vil vare hele høsten. 

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Etter en fortryllende august måned kan innledningen på september føles litt grå og hverdagslig. Det som er viktig å huske på, er at selv hverdager kan bli fine bare du tenker litt kreativt. Du har flere spennende prosjekter på gang i livet ditt, og jobben din er både fleksibel og stimulerende. Supermånen den 19. bli starten på en tid der drømmer bygges og visjoner blir til virkelighet.

FISKENE (20. FEBRUAR – 20. MARS)

I september faller du som en sekk ned i virkeligheten igjen. Du er tilbake på jobben, og selv om du har forandret deg er alt som det bruker å være på arbeidsplassen. Fram til midten av perioden prøver du bare å lande i hverdagen igjen, og det kan bli utfordrende for deg. Rundt den 18. er det både fullmåne i tegnet ditt, supermåne og måneformørkelse, og da kommer det til å inntreffe en hel del uforklarlige ting – så hold øynene åpne. 

Her kan du lese hele årshoroskop for 2024.

Powered by Labrador CMS