mat
Digg sommermat: Meloncarpaccio
Perfekt tilbehør til grillen eller å ta med seg på stranda i sommer!
Ute etter fresh og sunn sommermat du lett kan diske opp på 1-2-3? Da bør du prøve denne deilige vannmelonsalaten med masse smak.
Meloncarpaccio med pistasj
Søt og saftig vannmelon er perfekt å kombinere med salte smaker.
Prøv en carpaccio av melon med parmesan, pinjekjerner og pesto. Den kan serveres som tilbehør eller som en forfriskende lett forrett i varmen. Kjøp ferdig pesto eller lag selv.
Du trenger:
1/2 vannmelon
1 ss sitronsaft
2 ss olivenolje
5–6 grønne oliven
hakket 2 ss soltørket tomat i olje
hakket 30 g pinjekjerner ristet i tørr panne
2 ss grønn pesto
raspet eller høvlet parmesan
Slik gjør du:
Skjær vannmelon i svært tynne skiver. Drypp over sitronsaft og olivenolje. Dryss over olivener, soltørket tomat og pinjekjerner. Legg på bitte små klatter av pesto, og avslutt med å høvle parmesan over hele retten.