mote

Michael Rider er ny Artistic Director for Celine

Polo Ralph Lauren-alumnen erstatter Hedi Slimane.

Publisert

Etter å ha kunngjort at Hedi Slimane gikk av som  har det LVMH-eide motehuset, Celine, utnevnt Michael Rider til stillingen som Artistic Director

Rider var nylig kreativ leder for Polo Ralph Lauren, men før det jobbet han for det franske huset under Phoebe Philo i et tiår, og før det var han hos Balenciaga under Nicolas Ghesquière. 

Designeren starter i sin nye rolle tidlig neste år, og vil ha ansvar for alle husets kolleksjoner, inkludert herre, dame, couture, leather goods og tilbehør.

Fra Celine SS25-visningen under Paris Fashion Week.

– Jeg er glad for å ønske Michael velkommen tilbake til Celine, et motehus han kjenner godt. Michaels visjon, kreative talent, sammen med hans genuine natur og sterke tilknytning til Celines arv, gjør ham til et naturlig valg for å fortsette å bygge langvarig suksess for motehuset, sier Severine Merle, selskapets administrerende direktør, i en uttalelse.

Rider la til: 

– Celine er et motehus med verdier som står meg nært og har en vakker arv å bygge videre på. Jeg er beæret over å komme tilbake og forme motehusets fremtid sammen med Celine-teamet.

Les også: Shop looken – høye skuldre á la Chloé. 

Powered by Labrador CMS